PDA

View Full Version : uj faj és személyiségek ötletek ide!

Pages : [1] 2 3

Csigusz:P
04-24-2006, 19:12
Üdv! Ebbe a topikba kidolgozott személyiségek és faj jellemzőket várok.. a hülyeségeket mellőzük! előre is köszi

Ati
04-24-2006, 19:23
Én máris a lényegre térek:

- mi szükség új fajra?
- mi szükség új személyiségre?

solven
04-24-2006, 19:35
Üdv! Ebbe a topikba kidolgozott személyiségek és faj jellemzőket várok.. a hülyeségeket mellőzük! előre is köszi

na meg már van topic új fajra, és személyiségre is :(

Csigusz:P
04-24-2006, 20:53

- mi szükség új fajra?

:) nem mondom meg :)

tudomásom szerint erre nicns topik, ide konkrét ötleteket várok nem elmélkedést.. számszerű adatokat várnék ha ien is van az elkerülte a figyelmem

monro
05-12-2006, 11:15

- mi szükség új fajra?

Az élőhalottnak kellene valami hasznos személyiség. Olyasmi mint az orknak a tábornok. A tábornok személyiség pld kizárólag az orkoknak ér valamit sztem. Senki más nem igazából tudja kihasználni legfeljebb egyedi esetben.

Az élőhalott milyen személyiséget válasszon?
tudós? varázsló? tolvaj? gazdálkodó? tábornok? ezek kilőve
marad a túlélő amire egyébként is bónusza van tehát nem sokat ér számára...

az egyetlen használható személyiség neki a harcos. Sztem ez kevés.
Csináljunk neki is egy személyiséget...

pld... ármányrabló
ez a személyiség mondjuk alkalmas lenne a védelem varázslat "ellopására" a támadó féltől (persze csak ha van rajta!) és az aktuális körben volt távolbalátás a szöviben így "látja", hogy megy felé sereg. Ha nem "látták" a közeledő sereget akkor természetesen nincs "ármánylopás" sem. Ez a személyiség elsősorba az élőhulláknak lenne jó,de mondjuk más is ki tudná használni aki esetleg nem tart annyi varit, hogy a védelem varázslat felmenjen 2 körre.

-Fegya-
05-12-2006, 20:53
Az élőhalottnak kellene valami hasznos személyiség. Olyasmi mint az orknak a tábornok. A tábornok személyiség pld kizárólag az orkoknak ér valamit sztem. Senki más nem igazából tudja kihasználni legfeljebb egyedi esetben.

Egyetértek avval, hogy jó lenne az élőhalottnak egy hasznos személyiség. Úgy tapasztaltam, hogy hullát leginkább gyújtogatással lehet tönkretenni, különösen magasabb szinteken. Védekezni ellene fölfelé meneküléssel vagy szabival lehet csak. Ezért én nem a katonai védelmét erősíteném, hanem a gyújtogatás ellen csinálnék új személyiséget:
Tűzoltó A tűzoltó személyiség nagy hatásfokkal oltja a felgyújtott házakat. Gyújtogatásnál 70%-kal kevesebb ház ég le.

Ilyen személyiséget például tolvajokat szinte nem tartó gnómok is hasznosíthatnának.

Zounok
05-13-2006, 06:23
Nagyon jó ötletnek tartom a Tűzoltó személyiséget, komoly lehetőség lenne a hullák és gnómok számára, de azt hiszem mindenkinek jól jönne, mindenki ki tudná használni, csak az óriás kevésbé, ugye neki alapból van erre jogsija :))

Milán™
05-13-2006, 09:13
Gyújtogatásnál 70%-kal kevesebb ház ég le.

az már felülmúlna az óüriás szieztáját gyújtogatás terén meg a gnómnak ott a kulcsa így 50/55% mindenből ha tudós személyisége is van szal az a 70% sztem sok lenne max 30%.

-Fegya-
05-13-2006, 10:40
az már felülmúlna az óüriás szieztáját gyújtogatás terén meg a gnómnak ott a kulcsa így 50/55% mindenből ha tudós személyisége is van szal az a 70% sztem sok lenne max 30%.
A 70%-t példának írtam. Igazad van abban, hogy gnómnak sok, viszont a 30% hullának nagyon kevés. Én elsősorban hullának gondoltam ezt a személyiséget, azért adtam magas százalékot. A gnóm, ha szinte nem tart tolvajt, akkor valószínüleg nagy serege van, ezért a túdos és a harcos személyiséget inkább választja. Tolvaj nélkül bankot is kell tartania, tehát kereskedőt is inkább választ.
Na jó, legyen 50%! :)

director
05-13-2006, 11:06
A 70%-t példának írtam. Igazad van abban, hogy gnómnak sok, viszont a 30% hullának nagyon kevés. Én elsősorban hullának gondoltam ezt a személyiséget, azért adtam magas százalékot. A gnóm, ha szinte nem tart tolvajt, akkor valószínüleg nagy serege van, ezért a túdos és a harcos személyiséget inkább választja. Tolvaj nélkül bankot is kell tartania, tehát kereskedőt is inkább választ.
Na jó, legyen 50%! :)

igen, az arany középút a legnormálisabb.. legyen 50%:) amúgy tetszik az ötlet

Zounok
05-13-2006, 15:13
Azt hiszem lenne értelme egy " zsarnok" személyiségnek is, aki annyira sanyargatná a népet, hogy azok adóbevéteik 3szorosát termelnék ki körönként. Mivel a pénz termelésére eddig a kereskedő volt a legmegfelelőbb személyiség, ezzel az új személyiséggel épületek nélkül is lehetővé válna a pénzszerzés. Fellendítené a tekipiacot is, mert nem hinném, hogy sok oriban lenne gazdasági teki, max. a kezdőknél, illetve aki eleve 100%-ra állítja be az adót.

Zounok
05-13-2006, 15:15
A kereskedő személyiség egyébként is halóban van, mert szinte már mindennel jobban lehet keresni, mint a bankokkal:(

Milán™
05-13-2006, 15:57
Zsarnok-nak semmi értelme nem lenne sztem nem az adóbol fogsz meggazdaggodni.na meg a 4-es szintektől van épületfentartásküöltség szal alig lessz bevételed abból ha 25%-on van az adó.ha azon felül akkor meg oszthatod a pénzt a népnek ami meg megin csökkentené a zsarnok személyiségből származó plussz pénzt.Na meg ha zsarnok akkor már eleve az hogy sanyagargatja a népet vagyis romlana erősen a morál akkor meg megin oszthatnád a pénzt..

Milán™
05-13-2006, 16:24
jah meg a zsold is húzza minuszba a befolyó adót:)

Penya
05-13-2006, 20:27
Nana, sztem kevés az az 50% a hullának, legyen inkább 60 vagy 65, mit szóltok? Ez sem sokkal több. Ehhez miért kell személyiség, nem lenne egyszerűbb ha bevennénk a faji jellemzők közé, a személyiségek meg maradnának ahogy vannak?

Tas
03-03-2008, 10:00
Nana, sztem kevés az az 50% a hullának, legyen inkább 60 vagy 65, mit szóltok? Ez sem sokkal több. Ehhez miért kell személyiség, nem lenne egyszerűbb ha bevennénk a faji jellemzők közé, a személyiségek meg maradnának ahogy vannak?

Jó volna az új személyiség... szinesebbé tenné a játékot. Legyen csak a hullának való személyiség megoldva.

vityu
03-03-2008, 16:17
Jó volna az új személyiség... szinesebbé tenné a játékot. Legyen csak a hullának való személyiség megoldva.

Gartulálok! Asszem te vagy a nyertese a szóljunk hozzá egy minél régebbi témához játék nyertese! Azért ne csüggedj, inkább nyomd meg az új üzenetek gombot, és a frissekbe írj! :rolleyes:

Synkel
03-03-2008, 19:36
Jó volna új faj is, sőt fajok. Vörös, kék és aranysárkányok. Ezeket csak a sokszemesek választhatnák bónuszfajként. Mondjuk 8 szemnél lehetsz vörös, 9-nél kék, 10-nél meg aranysárkány. Na??

Redback
03-03-2008, 19:40
Jó volna új faj is, sőt fajok. Vörös, kék és aranysárkányok. Ezeket csak a sokszemesek választhatnák bónuszfajként. Mondjuk 8 szemnél lehetsz vörös, 9-nél kék, 10-nél meg aranysárkány. Na??

Meg akkor lehessen olyat is, hogyha vki nem akar szemet választani, és mondjuk van neki 5 szeme, akkor az +1 fajt választhat.Nah? :D:D:D:D

vityu
03-03-2008, 20:00
Meg akkor lehessen olyat is, hogyha vki nem akar szemet választani, és mondjuk van neki 5 szeme, akkor az +1 fajt választhat.Nah? :D:D:D:D

És ha már van 3 faja, akkor ő az abszolut győztes! :D

Tsobi
03-03-2008, 20:01
És ha már van 3 faja, akkor ő az abszolut győztes! :D

Játék megnyerése gomb?

vityu
03-03-2008, 20:02
Játék megnyerése gomb?

Természetesen! :D

[HTPA]GeeForce
03-06-2008, 09:54
Már ki lett találva az új faj. A Gárdi.
Csak faji bónuszai vannak, a gnóm, az ork, és az óriás faji bónuszait kapná. Negatívuma 3 van, hogy bűzlik az alkoholtól, és nem szeret sétálni, és sokat eszik... :D:D:D

Remedy
02-24-2009, 13:55
Hirtelen ezt a topicot talaltam, ujat nem akarok nyitni.

Csak erdekelne, hogy lassan (de biztosan) ujra lesz kis kek 10es orszag, nem is egy, ahogy nezem. Vajon ok is logni fognak a levegoben, nem kapva semmit a kis kek tizesert, vagy lesz vmi ez iranyu fejlesztes, hogy ne csak a kek szamuk nojon nekik, es kozben ugyanugy 9 szemelyiseguk legyen, mint egy 9esnek, hanem legyenek meg vhogy motivalva, jutalmazva?

Ati
02-24-2009, 14:01
Hirtelen ezt a topicot talaltam, ujat nem akarok nyitni.

Csak erdekelne, hogy lassan (de biztosan) ujra lesz kis kek 10es orszag, nem is egy, ahogy nezem. Vajon ok is logni fognak a levegoben, nem kapva semmit a kis kek tizesert, vagy lesz vmi ez iranyu fejlesztes, hogy ne csak a kek szamuk nojon nekik, es kozben ugyanugy 9 szemelyiseguk legyen, mint egy 9esnek, hanem legyenek meg vhogy motivalva, jutalmazva?

Nincsen tervben ilyen irányú fejlesztés a közeljövőben.

Pepa
02-24-2009, 20:19
Szerintem egy több éve jól játszó, 9 személyiséggel rendelkező játékosnak biztosan további segítségre van szüksége.

laci
02-24-2009, 20:22
Szerintem egy több éve jól játszó, 9 személyiséggel rendelkező játékosnak biztosan további segítségre van szüksége.

Nem segítségről beszélt Remy, hanem motivációról ;)

(ehh, fölösleges hsz. volt, nyilván értetted te is, Pepa, miről beszélt Remy, de már nem tudom törölni, Ati nem engedi :) )

Ati
02-24-2009, 20:25
Nézzük meg, hogy az átlag játékidő mennyi, és nézzük meg hányan vannak, akik ettől erősen eltérnek. Hárman. Ha még pár hónapot hozzáveszünk, akkor öten. Úgy érzem, hogy 5 ember érdekében nagy hiba volna felborítani egy (szinte teljesen) kialakult egyensúlyi állapotot.

Andrew
02-24-2009, 20:37
Nézzük meg, hogy az átlag játékidő mennyi, és nézzük meg hányan vannak, akik ettől erősen eltérnek. Hárman. Ha még pár hónapot hozzáveszünk, akkor öten. Úgy érzem, hogy 5 ember érdekében nagy hiba volna felborítani egy (szinte teljesen) kialakult egyensúlyi állapotot.

Ha már úgy is sokszor volt róla szó... kapjanak egy játék megnyerése gombot a főmenübe, amit ha megnyomnak, kapnak egy zöld üzenetet, hogy sikeresen megnyerted a játékot :D

Kubbi
02-24-2009, 20:41
Szerintem lehet, hogy elég lenne pl: ha pirossal jelennének meg a pontlistában, mondjuk 1személyiséggel.
Esetleg emellé még más feljutási követelményeik lehetnének.

Ati
02-24-2009, 20:44
Szerintem lehet, hogy elég lenne pl: ha pirossal jelennének meg a pontlistában, mondjuk 1személyiséggel.
Esetleg emellé még más feljutási követelményeik lehetnének.

Szerintem az öt emberből legalább 3 azt fogja mondani, hogy köszönöm szépen elég volt, itt a vége. Több mint 5 év folyamatos játék kell hozzá. Én már rég meguntam volna... :) Ha közelít valaki ehhez a végcélhoz, és akkor azt modnják neki, hogy na akkor még 5 év... azt hiszem, hogy a dühöngő topic is kevés lenne... :)

Kutyuleee
02-24-2009, 22:42
Szerintem az öt emberből legalább 3 azt fogja mondani, hogy köszönöm szépen elég volt, itt a vége. Több mint 5 év folyamatos játék kell hozzá. Én már rég meguntam volna... :) Ha közelít valaki ehhez a végcélhoz, és akkor azt modnják neki, hogy na akkor még 5 év... azt hiszem, hogy a dühöngő topic is kevés lenne... :)

szerintem legjobb lenne megkérdezni az illetékeseket:) amúgy meg motivációnak még mindig ott lehet az A:) végülis tudunk olyan játékosról aki hosszabb távon vetette meg a lábát A-ban jó pár fordulás után:)

Ati
02-24-2009, 23:05
szerintem legjobb lenne megkérdezni az illetékeseket:) amúgy meg motivációnak még mindig ott lehet az A:) végülis tudunk olyan játékosról aki hosszabb távon vetette meg a lábát A-ban jó pár fordulás után:)

A játék egyensúlyát 5 ember miatt nem borítjuk fel, ezért a fejlesztések továbbra is olyan irányba haladnak, ami nagyobb közönséget érint.

Remedy
02-24-2009, 23:19
A játék egyensúlyát 5 ember miatt nem borítjuk fel, ezért a fejlesztések továbbra is olyan irányba haladnak, ami nagyobb közönséget érint.

Ebben vitatkoznek Veled. Olvastam mar par nagyon jo szemelyiseg-otletet, ami cseppet sem boritana fel a jatekot, csak szinesitene... Miert gondolod, hogy egy(-ket) extra szemelyiseg barmit is boritana? Azt szinten nem erzem ervnek, hogy kevesen vannak.... A kiveteles kitartast szerintem jutalmazni kell.

Termeszetesen nem uj fajokrol beszeltem. :) De ha mondjuk bevezetnel egy olyan szemelyiseget, ami 5% tamadoerot adna, meg egy masikat, ami 5% vedoerot (ezt ad hoc talaltam most ki, persze lehet rossz otlet, de igy elsore nem), valamint Fegya tuzolto otlete sem rossz... marhara nem borulna semmi, sot... :) Es akkor meg vegig sem olvastam a sok jo otletet... :)

Legalabb elgondolkodni el lehetne rajtuk, az azonnali elutasitas helyett... :)

Ati
02-24-2009, 23:21
Ebben vitatkoznek Veled. Olvastam mar par nagyon jo szemelyiseg-otletet, ami cseppet sem boritana fel a jatekot, csak szinesitene... Miert gondolod, hogy egy(-ket) extra szemelyiseg barmit is boritana? Azt szinten nem erzem ervnek, hogy kevesen vannak.... A kiveteles kitartast szerintem jutalmazni kell.

Termeszetesen nem uj fajokrol beszeltem. :) De ha mondjuk bevezetnel egy olyan szemelyiseget, ami 5% tamadoerot adna, meg egy masikat, ami 5% vedoerot (ezt ad hoc talaltam most ki, persze lehet rossz otlet, de igy elsore nem), valamint Fegya tuzolto otlete sem rossz... marhara nem borulna semmi, sot... :) Es akkor meg vegig sem olvastam a sok jo otletet... :)

Legalabb elgondolkodni el lehetne rajtuk, az azonnali elutasitas helyett... :)

Jelen pillanatban az égvilágon semmi nem indokolja az ilyen irányú bővítéseket, miközben rengeteg olyan modul készülhet, ami nem 5 embert érint, hanem sokkal többet.

Úgyhogy ilyen irányú bővítés egyelőre nincs napirenden. Majd ha már semmi újat nem lehet kitalálni, akkor esetleg előkerülhetnek. :)

Remedy
02-24-2009, 23:23
Jelen pillanatban az égvilágon semmi nem indokolja az ilyen irányú bővítéseket, miközben rengeteg olyan modul készülhet, ami nem 5 embert érint, hanem sokkal többet.

Úgyhogy ilyen irányú bővítés egyelőre nincs napirenden. Majd ha már semmi újat nem lehet kitalálni, akkor esetleg előkerülhetnek. :)

Na ez az indoklas mar sokkal jobban tetszik. :)

Kutyuleee
02-25-2009, 01:50

alapvetően ez minden játékost érint, hiszen nem csak 10.nek lehet választani személyiséget:) a 9szemesek csak utolag kerültek a képbe, újabb érvként a "miért kéne?" kérdésre:D

Ati
02-25-2009, 08:30
alapvetően ez minden játékost érint, hiszen nem csak 10.nek lehet választani személyiséget:) a 9szemesek csak utolag kerültek a képbe, újabb érvként a "miért kéne?" kérdésre:D

Ezek szerint van olyna javaslatod, ami az egyensúly felborítása nélkül jelenleg feltétlenül szükséges, mert nélküle nem is érted hogy lehetett eddig játszani? Halljuk! :)

Kutyuleee
02-25-2009, 11:29
Ezek szerint van olyna javaslatod, ami az egyensúly felborítása nélkül jelenleg feltétlenül szükséges, mert nélküle nem is érted hogy lehetett eddig játszani? Halljuk! :)
Én ilyet nem mondtam,hogy lenne javaslatom, ahogy azt se, hogy mindenképpen szükségesnek tartanám,csak rávilágitottam,hogy sokan érvként hozták fel a 9szemeseket is, hogy mi lesz velük ha 10-esek lesznek:) amúgy meg egy új személyiség, ha jól van megcsinálva, csak szinesitené a játékot szerintem... bár megvagyok nélküle:)

Ati
02-25-2009, 11:31
Én ilyet nem mondtam,hogy lenne javaslatom, ahogy azt se, hogy mindenképpen szükségesnek tartanám,csak rávilágitottam,hogy sokan érvként hozták fel a 9szemeseket is, hogy mi lesz velük ha 10-esek lesznek:) amúgy meg egy új személyiség, ha jól van megcsinálva, csak szinesitené a játékot szerintem... bár megvagyok nélküle:)

Ha semmi más hasznos célja, csak az, hogy színesítse a játékot, akkor megint felesleges. Rengeteg épület direkt ki lett véve, amiknek semmi más céljuk nem volt, minthogy színesítsék a játékot. Ha egyszer elmozdultunk abba az irányba, hogy tök felesleges dolgokat ne pakoljunk be, és ne tartsunk meg, akkor a csak színesítés miatti, funkcionálisan értelmetlen bővítéseket semmiképpen nem tartanám jó ötletnek visszahozni.

Kutyuleee
02-25-2009, 11:37
Ha semmi más hasznos célja, csak az, hogy színesítse a játékot, akkor megint felesleges. Rengeteg épület direkt ki lett véve, amiknek semmi más céljuk nem volt, minthogy színesítsék a játékot. Ha egyszer elmozdultunk abba az irányba, hogy tök felesleges dolgokat ne pakoljunk be, és ne tartsunk meg, akkor a csak színesítés miatti, funkcionálisan értelmetlen bővítéseket semmiképpen nem tartanám jó ötletnek visszahozni.

A színesítés alatt nem feltétlen azt értettem,hogy csak 1sorral több van a személyiség listában:) voltak egész hasznos kis ötletek már régebben, amik nem lennének annyira jelentéktelenek,hogy nem használná senki, de a jelenlegi felállást sem borítaná fel. de mint mondtam, én sem tartom feltétlen szükségesnek, úgyhogy abba is hagytam az offolást. sry

Ati
02-25-2009, 11:43
A színesítés alatt nem feltétlen azt értettem,hogy csak 1sorral több van a személyiség listában:) voltak egész hasznos kis ötletek már régebben, amik nem lennének annyira jelentéktelenek,hogy nem használná senki, de a jelenlegi felállást sem borítaná fel. de mint mondtam, én sem tartom feltétlen szükségesnek, úgyhogy abba is hagytam az offolást. sry

Nem annyira offolás ez, hiszen valahol azért lényeges kérdés, hogy legyenek-e "csak úgy" extra dolgok betéve, vagy ténylegesen csak hasznos bővítések legyenek; olyanok, amikre valós igény van, mert a jelenlegi lehetőségekkel nem megoldható. De azt gondolom, hogy olyan alap felállás nincs most, amit ne lehetne megoldani. (Nem alap felállásnak számítanak az olyan irracionális javaslatok, hogy legyen például sárkány faj, ami minden ellenfelet egy gombnyomásra elpusztít. Ezt nyilván nem lehet a mostani lehetőségek között megoldani, no de nem is hiszem, hogy jó lenne, ha meg lehetne. :))

Kicsit még titkolt infó, hogy a 7.3-as verzióban az élőhalott faj reformja fog előtérbe kerülni, ez az egyetlen, amit most úgy érzek, hogy egy kicsit kilóg a sorból. (Tudom, hogy még csak 7.1-nél járunk. A 7.2-t egy viszonylag észrevehetetlen változásnak igértem, de fene se gondolta volna, hogy ilyen későre jön össze az a 200k beírás itt a fórumon. ;))

Kutyuleee
02-25-2009, 11:49
Nem annyira offolás ez, hiszen valahol azért lényeges kérdés, hogy legyenek-e "csak úgy" extra dolgok betéve, vagy ténylegesen csak hasznos bővítések legyenek; olyanok, amikre valós igény van, mert a jelenlegi lehetőségekkel nem megoldható. De azt gondolom, hogy olyan alap felállás nincs most, amit ne lehetne megoldani. (Nem alap felállásnak számítanak az olyan irracionális javaslatok, hogy legyen például sárkány faj, ami minden ellenfelet egy gombnyomásra elpusztít. Ezt nyilván nem lehet a mostani lehetőségek között megoldani, no de nem is hiszem, hogy jó lenne, ha meg lehetne. :))

Kicsit még titkolt infó, hogy a 7.3-as verzióban az élőhalott faj reformja fog előtérbe kerülni, ez az egyetlen, amit most úgy érzek, hogy egy kicsit kilóg a sorból. (Tudom, hogy még csak 7.1-nél járunk. A 7.2-t egy viszonylag észrevehetetlen változásnak igértem, de fene se gondolta volna, hogy ilyen későre jön össze az a 200k beírás itt a fórumon. ;))

Ez jól hangzik újjászületnek az élőhalottak???:D
jah erről jut eszembe,hogy volt olyan javaslat is, ami kifejezetten arra törekedne,hogy a hullának legyen igazán hasznos... (mint pl. a tábi az orknak:))

Ati
02-25-2009, 11:55
jah erről jut eszembe,hogy volt olyan javaslat is, ami kifejezetten arra törekedne,hogy a hullának legyen igazán hasznos... (mint pl. a tábi az orknak:))

Erre sokkal jobb megoldásnak tartom, ha eleve hasznosabb faj az élőhalott, és akkor nem kell fixen, egy konkrét személyiséget választani mellé. Hiszen akkor kár lenne a lehetőséget felajánlani, ha úgyis csak azzal lenne értelme. Orknál azért más személyiségek is szóba jöhetnek, nem annyira "kötelező" személyiség a tábornok.

Tehát egy emiatti plusz személyiséget sem tartok jó ötletnek.

Dus
02-25-2009, 14:58
(Tudom, hogy még csak 7.1-nél járunk. A 7.2-t egy viszonylag észrevehetetlen változásnak igértem, de fene se gondolta volna, hogy ilyen későre jön össze az a 200k beírás itt a fórumon. ;))

Hé, így már nem meglepi...Bár meglepődtem :D

Egyébként itt elhangzott azért szerintem jó ötlet...Pl.:

Ha már úgy is sokszor volt róla szó... kapjanak egy játék megnyerése gombot a főmenübe, amit ha megnyomnak, kapnak egy zöld üzenetet, hogy sikeresen megnyerted a játékot :D

Ezt szellemesnek tartom, és semmi játékon belüli egyensúllyal nincs összefüggésben. Ahogy az is belefér, hogy a fórumokon és/vagy a pontlistában egy külön jelzést kapnának. (nem teljesen, hanem csak egy valami, ami ott van...)

Ati
02-25-2009, 15:00
Ahogy az is belefér, hogy a fórumokon és/vagy a pontlistában egy külön jelzést kapnának. (nem teljesen, hanem csak egy valami, ami ott van...)

Kapnak:

(10)

Tsobi
02-25-2009, 15:02
Ezt szellemesnek tartom, és semmi játékon belüli egyensúllyal nincs összefüggésben. Ahogy az is belefér, hogy a fórumokon és/vagy a pontlistában egy külön jelzést kapnának. (nem teljesen, hanem csak egy valami, ami ott van...)

A játék célja gyakorlatilag az,hogy minden csoporton túljuss. Ha már bekerül egy ilyen üdvözlő üzenet,akkor minden forduláskor kapják meg a gazdik,hisz megnyerték a játékot.

sutike31005
02-25-2009, 16:35

Játék kezdése: 2000-05-25 17:50:52

már régen elég volt magából a játékból.. nem vágyok benne új dolgokra amit szeretek a szövetségeseimen kívül- akik közül 2 vel az eleje óta egy szöviben vagyunk- az az, hogy szeretem olvasni Ati hozzá szólásait.. nagyon tetszik, ahogy néha oltogat itt :) és ahogy burkoltan kritizál.. :D:D ennél jobban csak a tiltás indoklásokat szeretem.. :)
ezen kívül amíg ilyen irányú fejlesztés nem lesz azt hiszem marad majd az A-ban a minél nagyobb pontszám elérése, egyébként kiváncsi leszek Ati mit talál még ki.. régebben arra lett volna igényem, hogy kis ablakokon megtekinthető csata animációk legyenek.. vagy varázslásnál vagy tolizásnál..ilyen kis ablakos beugró animáciok.. szerintem jopofa lett volna.. bár meg kell vallani az egyik dolog ami miatt hosszu tavon ez a jatek nyujtotta nekem a legtobbet az az egyszerusege.. hogy csak szamok vannak es azok harcolnak egymas ellen nincs folosleges grafikai elem.. :)bevallom 9 év alatt védőt és támadot sose hasznaltam régen fölöslegesnek is éreztem most azt gondolom vannak kihivasok.. pl hullakent csak tamadoval vegigmenni egy csopin :DD

na de elég is mára

sutike31005
02-25-2009, 16:39
Erre sokkal jobb megoldásnak tartom, ha eleve hasznosabb faj az élőhalott, és akkor nem kell fixen, egy konkrét személyiséget választani mellé. Hiszen akkor kár lenne a lehetőséget felajánlani, ha úgyis csak azzal lenne értelme. Orknál azért más személyiségek is szóba jöhetnek, nem annyira "kötelező" személyiség a tábornok.

Tehát egy emiatti plusz személyiséget sem tartok jó ötletnek.

igazad van En pl.: az Ork Kereskedő, Varázsló, Harcos, Vándor, Gazdálkodó, Tudós, Túlélő, Tolvaj, Tábornok,-ot szeretem :)

sutike31005
02-25-2009, 16:41
A játék célja gyakorlatilag az,hogy minden csoporton túljuss. Ha már bekerül egy ilyen üdvözlő üzenet,akkor minden forduláskor kapják meg a gazdik,hisz megnyerték a játékot.

nem, a jatek celja, az, hogy feljuss a legfelso szintre es ott szovetseged a legnagyobb legyen, de azt hiszem van egy olyan is, hogy mnindenki sajat maga tuzhet ki celokat es azt kell elerni..:P