View Full Version : szöszmöt.
csak egy link nekem hogy le tudjak tölteni..
és már túl is vagyk rajta... trükkös redir.htmlek muhahaha :D
Hát az ilyenekért nő neked ennyire a beirásaid száma:p :p :p :p
öööö. hát nem :D kb 20-30 ilyen semmi jellegű beírásom lehet + a zene topic :D:D:D
Csokibácsi
04-25-2006, 20:13
Hát az ilyenekért nő neked ennyire a beirásaid száma:p :p :p :p
Ati megmondta, hogy pl. a teszt részleg nem számít bele :P
Meg a vicc sem.
Ati megmondta, hogy pl. a teszt részleg nem számít bele :P
Meg a vicc sem.
Tudom, de neked meg szerencséd hogy nem a vicces beszlásokat nullázzák csak azokat a topicokat:D
Tudom, de neked meg szerencséd hogy nem a vicces beszlásokat nullázzák csak azokat a topicokat :D
na jól néznénki ki ha ki lenne moderálva a humor :D:D:D
Jaja akkor kicsit lejjebbesne az olvasottság...
Csokibácsi
04-27-2006, 15:36
Tudom, de neked meg szerencséd hogy nem a vicces beszlásokat nullázzák csak azokat a topicokat:D
Firkálok én mást is, de úgylátszik, Te is csak a hülyeségre vagy fogékony (ha csak azok maradtak meg benned :P) :)
Ez persze nem baj, szerintem :)
Hóhó! az ÉN topicomban nincs csipkelődés! :D:D:D
Firkálok én mást is, de úgylátszik, Te is csak a hülyeségre vagy fogékony (ha csak azok maradtak meg benned :P) :)
Ez persze nem baj, szerintem :)
Nem igaz ami linkeket bedopsz azelőtt hihhetetlen magasságig emelem a kalapom de a poénjaid sem utolsók;)
Nálam te kapnád a legtöbb ződet nyalizás nélkül de nem én döntök...;)
muhahaa! Johnny Rocketfingers!!!!
Gabriella
05-11-2006, 19:17
muhahaa! Johnny Rocketfingers!!!!
Azt már énis láttam! Ha jól emlékszem a végén az utcán talál egy kislányt vagy mi, és azt öltözteti be....Szóljatok ha rosszra gondolok.
Azt már énis láttam! Ha jól emlékszem a végén az utcán talál egy kislányt vagy mi, és azt öltözteti be....Szóljatok ha rosszra gondolok.
azaz bizony! van második része :D ha nagyon kell belinkelem mindkettőt :D
Gabriella
05-12-2006, 19:36
azaz bizony! van második része :D ha nagyon kell belinkelem mindkettőt :D
Az jó lenne!! Nemis tudtam, hogy van második része.
Az első része! (http://www.linkdumper.com/game/johnny-rocketfingers/)
A második része! (http://www.yourdailymedia.com/media/1146650988/Johnny_Rocket_Fingers_2)
Elakadtam a második legelején. Tucc segíteni?
Elakadtam a második legelején. Tucc segíteni? elmondhatom a teljes megoldást de akkor mindenkinek spoilerkednék. MSNn vegyél fel, fent vagyok és akkor ott kérdezz :D
Gabriella
05-15-2006, 04:58
Elakadtam énis a "lighter"nél.....Gondolom hol van, csak nemtudom megszerezni, pedig tuti hogy ott van..
hihihi :p vegyél fel MSNn te is és elmondom ;)
Gabriella
05-15-2006, 14:42
Váó, sikerült tovább jutnom, bár nem igazán segítség nélkül: elolvastam a hozzá tartozó komenteket az oldalon:p
Gabriella
05-15-2006, 14:49
Dehogynem:D
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.