View Full Version : Nyíregyházi találkozó
Augusztus végére szerveznék egy hódítós találkozót itt Nyíregyházán. Lenne rá igény?
Az időpontnak augusztus 27-ét szemeltem ki, de persze semmi sem kőbe vésett dolog, ha sokaknak más időpont lenne jó, akkor simán át lehet szervezni.
Vélemény?
Augusztus végére szerveznék egy hódítós találkozót itt Nyíregyházán. Lenne rá igény?
Az időpontnak augusztus 27-ét szemeltem ki, de persze semmi sem kőbe vésett dolog, ha sokaknak más időpont lenne jó, akkor simán át lehet szervezni.
Vélemény?
Részemről oké :D és feltudom ajánlani 3 emberkének, hogy velem tartson autóval :D Tsobinak van fent tartva a 4.-ik hely :D
Vélemény?
Igény az lenne, az idő az ami kérdéses...
Talán 1-2 órára be tudok nézni, mert aznap melózom, meg másnap is, de nem ígérek semmi biztosat...
Vélemény?
Mindenképpen ott lennék, de a 27-e nekem semmi esetre sem jó, már tervezett programom van oda, és akkor az egész hétvégém foglalt. :(
He Sényőn nem 21-én van a falunap, akkor nekem jó a 21
Jóvanna, he! Azé meee falunap nem kell így beszéni, he!
Jóvanna, he! Azé meee falunap nem kell így beszéni, he!
mikor láttam, hogy hozzászóltál, aszittem eljönnél Te is...
eSérnyőt vigyetek, mert olyankor általában rossz idő van;)
mikor láttam, hogy hozzászóltál, aszittem eljönnél Te is...
Nekem messze van. :)
Nekem messze van. :)
nálam van még hely az autóban :p
Nekem jónak tűnik a 20-21.
Akkor eddig akik el tudnak jönni, és valószínűleg jönnek is 21én:
Pool, Vityu és én. EZ igen kevés :(:(.
Fefe remélem még tud csatlakozni, akkor az már négy fő.
Dragi Te/Ti jösztök?:)
Akkor eddig akik el tudnak jönni, és valószínűleg jönnek is 21én:
Pool, Vityu és én. EZ igen kevés :(:(.
Fefe remélem még tud csatlakozni, akkor az már négy fő.
Dragi Te/Ti jösztök?:)
Én jövök, ha Ő is mögy. :)
úgy látom, nem nagyon lesz tali
Igen, ilyen érdeklődés mellett, szerintem nem nagyon lesz :/ majd legközelebb ;)
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.