View Full Version : Kórházak módosítása - támadás színesítése
[HTPA]GeeForce
05-18-2010, 10:18
Arra gondoltam, hogy a kórházakkal kezdhetnénk valamit, régen is több funkciója volt, legyen újra, csak máshogy...
Mit szólnátok, ha kapna egy kis bónuszt a támadás?
Ilyen formában: A katonai támadó akcióknál lehessen bepipálni, hogy tudósok is menjenek a támadó sereggel.
Malusz: a támadás 5x annyi zsoldba kerüljön, a támadóerő kapjon 10% gyengítést (mivel a katonáknak biztosítani kell a tudósok biztonságát).
Bónusz: sikeres támadás esetén az ellenfél elhulló lakosait megkapod a saját seregedbe, elitként. (Génmódosítás, tudattörlés.)
(Ennek nyilván mészárlás esetén lenne igazán hatása.)
:D:D
GeeForce;252516']Arra gondoltam, hogy a kórházakkal kezdhetnénk valamit, régen is több funkciója volt, legyen újra, csak máshogy...
Ilyen formában: A katonai támadó akcióknál lehessen bepipálni, hogy tudósok is menjenek a támadó sereggel.
Malusz: a támadás 5x annyi zsoldba kerüljön, a támadóerő kapjon 10% gyengítést (mivel a katonáknak biztosítani kell a tudósok biztonságát).
Bónusz: sikeres támadás esetén az ellenfél elhulló lakosait megkapod a saját seregedbe, elitként. (Génmódosítás, tudattörlés.)
És hol jön itt képbe a kórház?:confused:
[HTPA]GeeForce
05-18-2010, 10:37
Kutatóorvosok? génmanipulátorok? stb?
egyébként azt hiszem, bementél a csőbe. kíváncsi vagyok, hányan mennek még be utánad. :D
GeeForce;252516']Arra gondoltam, hogy a kórházakkal kezdhetnénk valamit, régen is több funkciója volt, legyen újra, csak máshogy...
ez tényleg színesítené a játékot, én pl. alig értem miről beszélsz:D
szerintem ez túl bonyolult javaslat, én nem nagyon örülnék, ha a kórházaknak szerepe lenne a hadi akciókban.
Viccnek nem utolsó :P
de nem is első :)
[HTPA]GeeForce
05-18-2010, 21:33
Nekem az. :D
Ne tudd meg mennyit vihorásztam, amikor elképzeltem az embereket, amikor ezt komoly javaslatként próbálják meg feldolgozni... :D
GeeForce;252738']Nekem az. :D
Ne tudd meg mennyit vihorásztam, amikor elképzeltem az embereket, amikor ezt komoly javaslatként próbálják meg feldolgozni... :D
és tudod mi a legszebb benne, hogy én ezt tőled komolyan vettem :D:D
[HTPA]GeeForce
05-18-2010, 21:55
Végülis... Minek az embernek ellenség, ha ilyen jó ismerősei vannak?!.. :D:D:D
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.