View Full Version : Tv és számítógép
Sziasztok!!!
Lenne egy olyan problémám illetve kérésem hogy segítsetek már nekem mert vettem egy kábelt amivel össze tom kötni a gépet és a tvét! össze van kötve de nem történik semmi azt írja ki hogy ellenrőzzie a jelkábelt!! megtettem de semmi! ha kell vmi paraméter akkor szóljatok megírom! nagyon fontos lenne!!:eek:
A TV-t át kell váltanod a megfelelő csatornára, vagy a megfelelő beviteli forrást ki kell választanod. Ez tv-től függ, annak az útmutatója leírja, hogy ha X helyre dugod a kábelt, akkor mit kell pontosan kiválasztanod, hogy azt lásd.
Kösz már megy! DE
Van egy olyan problémám és csak azóta van mióta a tv össze van kötve a géppel hogy amikor bekapcsolom a gépet és feljön hogy Wndos Xp és a csík ott szaladgál utánna betöltene az üdvözlő képernyő és egyből újraindul! Viszont csökkentett módban megy minden frankón! Vki segítsen hogy mi lehet a baj?
Két dologra gyanaxok, vagy gyík a táp-od, vagy keves a memória. Első az valószínűbb....
már megvan a megoldás!! egy vírus volt a ludas!!
Asszem itt a tuner kártyárol is lehet kérdezni :)
Tettem a gépembe egy tuner kártyát,
rádió - hang van kép nincs - eddig ok
tv - kép van, hang meg csak héba hóba és ha van akkor is viszhangos - nem a legjobb így :(
a videószabány beállításával tudok hangokat előcsalni, a kártya ha autómatikusan felismertetem vele csatornákat akkor secam D videószabványt állít be mindnehová, ha megadom neki h pal rendszert használjon akkor is
egyenként át tudom állítani őket, pal H és pal G szabványal szokot lenn hang némelyik csatornán a szerkesztőben mindegyiknél, és mikor átkapcsolok tvre akkor ez eltünik rögtön. ilyenkor mi van??? mit kell csinálnom vele?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen hardwarek és softwarek szükségesek ahhoz, hogy felvételt tudjak készíteni a tv-ből? Jelenleg van egy madzagom, amit rákötve a tv bementére, iletve a videókártya és a hangkártya kimenetére, meg tudom jeleníteni a képet/hangot a tv-n. Gondolom e fordítottjához nem úszom meg ennyivel...
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen hardwarek és softwarek szükségesek ahhoz, hogy felvételt tudjak készíteni a tv-ből? Jelenleg van egy madzagom, amit rákötve a tv bementére, iletve a videókártya és a hangkártya kimenetére, meg tudom jeleníteni a képet/hangot a tv-n. Gondolom e fordítottjához nem úszom meg ennyivel...
Szerintem a legegyszerűbb egy tv-kártya, ahhoz adnak szoftvert is, ami megjelenít, felvesz, jó esetben EPG-t kezel, és időzített felvételt is tudsz vele csinálni.
És az átlagban mennyibe kerül? Nem kell nekem feltétlen a legmárkásabb darab, csak valami egyszerű mezei.
És az átlagban mennyibe kerül? Nem kell nekem feltétlen a legmárkásabb darab, csak valami egyszerű mezei.
Teljesen vegyes, már 4000 forinttól is kaphatsz, de az nyilván butább, mint a nagyobb társai.
http://depo.hu/szamitogepek_es_alkatreszei/videokartyak_es_videoszerkesztok/tvtunerek
richardka
09-08-2008, 13:19
Ajánlom a Leadteket
Pénzedtöl függöt, mindegyik jo, könnyü kezelőfelület gyors telepités, a gépet se fogja le se tv nézéskor, se felvételnél annyira.
ha már lehet ajánlani
Ez egy jó régi topic :)
No szóval, vki nálam jobban hozzáértő tudna ajánlani TV tuner kártyát ami win7-el hajlandó együtt dolgozni és tv antenna kábel csatlakoztatható hozzá és műsor rögzítésre is alkalmas?
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.