PDA

View Full Version : Tokenes játék, nagy karaktereknek

Ati
08-03-2009, 09:32
Sziasztok!

A maradék 240 bandita mindegyike kapott egy-egy tokent.

Tokengyűjtés indul! :)

A tokengyűjtő játék akkor ér véget, amikor az összes banditát sikerül legyőzni. Ekkor a legtöbb tokent összegyűjtő karakterek jutalmat kapnak.

Mivel elsősorban nagy karakterrel van esélyed, és valószínűleg menet közben néhány elhalálozási is fog érni, a nyeremények ezúttal magasabbak, mint általában: az első helyezett 20, a második 15, a harmadik 10 halálfej-totemet kap.

A még hátralévő banditák száma a Híradó témában folyamatosan nyomonkövethető.

Sok sikert!

Ati
08-05-2009, 10:13
A legnagyobb banditacsapat 97 főből áll. Összesen 104 bandita van a világban. (2009-08-05 09:10 UTC)

Így sose lesz vége a tokenes játéknak. Tessék haladni vele. ;)

Ati
08-07-2009, 09:00
Lezárult a tokenes játék, gratulkálok minden résztvevőnek, nemcsak az első 3 helyezést elérteknek! :)

Első helyen végzett 91 tokennel Szitakötő (#13), a nyereménye 20 halálfej-totem.
Második helyen végzett 42 tokennel Vajling (#302), a nyereménye 15 halálfej-totem.
Harmadik helyen végzett 16 totemmel gibbon (#40), a nyereménye 10 halálfej-totem.

A nyereményeket a karakterek már megkapták.

A tokeneket vagy áldozd fel nyugodtan, vagy tartsd meg, éjfélkor automatikusan eltűnnek.

Mégegyszer gratula minden résztvevőnek, aki segített a világot megszabadítani a banditák inváziójától! :)