PDA

View Full Version : Ki kér tanulási könnyítést a teszthez?

Ati
06-22-2009, 16:02
Azt terveztem, hogy a mostani karaktereket aki szeretné, az megtarthatja az éles játékra is.

Ennek ellenére, aki a háború-teszthez könnyítést kér, mert egyik karakterével sem tud belátható időn belül szintet lépni, az jelezze. A könnyített karaktereket az éles játékra nem lehet megtartani.

Ildee
06-22-2009, 16:25
Azt terveztem, hogy a mostani karaktereket aki szeretné, az megtarthatja az éles játékra is.

Ennek ellenére, aki a háború-teszthez könnyítést kér, mert egyik karakterével sem tud belátható időn belül szintet lépni, az jelezze. A könnyített karaktereket az éles játékra nem lehet megtartani.

Én Ildi2(80)ra kérném.
És mégegyszer köszi :)

Ati
06-22-2009, 20:58
Én Ildi2(80)ra kérném.

Ildi2 (#80) megkapta a területfoglalás képességet.

[HTPA]GeeForce
06-24-2009, 11:04
Gee1 (#14) semmiképp ne kapjon, szeretném megtartani a rendes játékra!
A későbbiekbe se legyen rajta semmi könnyítés, köszönöm!

Ez egy nagyon jó topic! :)

csabesz7
07-17-2009, 18:42

én is szeretném megtartani a mostani karakterem, nem kell könnyítés: superman(#385)

Ati
07-17-2009, 18:52
én is szeretném megtartani a mostani karakterem, nem kell könnyítés: superman(#385)

Ezzel elég sokat elkéstél, lévén, hogy a teszt már hetekkel ezelőtt végetért.