View Full Version : Ki kér tanulási könnyítést a teszthez?
Azt terveztem, hogy a mostani karaktereket aki szeretné, az megtarthatja az éles játékra is.
Ennek ellenére, aki a háború-teszthez könnyítést kér, mert egyik karakterével sem tud belátható időn belül szintet lépni, az jelezze. A könnyített karaktereket az éles játékra nem lehet megtartani.
Azt terveztem, hogy a mostani karaktereket aki szeretné, az megtarthatja az éles játékra is.
Ennek ellenére, aki a háború-teszthez könnyítést kér, mert egyik karakterével sem tud belátható időn belül szintet lépni, az jelezze. A könnyített karaktereket az éles játékra nem lehet megtartani.
Én Ildi2(80)ra kérném.
És mégegyszer köszi :)
Én Ildi2(80)ra kérném.
Ildi2 (#80) megkapta a területfoglalás képességet.
[HTPA]GeeForce
06-24-2009, 11:04
Gee1 (#14) semmiképp ne kapjon, szeretném megtartani a rendes játékra!
A későbbiekbe se legyen rajta semmi könnyítés, köszönöm!
Ez egy nagyon jó topic! :)
csabesz7
07-17-2009, 18:42
én is szeretném megtartani a mostani karakterem, nem kell könnyítés: superman(#385)
én is szeretném megtartani a mostani karakterem, nem kell könnyítés: superman(#385)
Ezzel elég sokat elkéstél, lévén, hogy a teszt már hetekkel ezelőtt végetért.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.