View Full Version : BattleStar Galactica / Csillagközi Romboló
Üdv
Érdekelne a többiek véleménye is az általam legnagyobb scifi sorozatnak tartott sorozatról. Akik nem látták, csakis ajánlani tudom, nagyon szép űrcsatákkal, politikai, vallási konfliktusokkal.
4 évadot és egy bevezető filmet és a második és a harmadik évad közzé ékelődő nagyfilmet ért meg a sorozat.
Most egyenlőre ennyi :) Ha többen is látogatják a topicot, akkor majd eldumálgatunk róla, hogy kinek melyik a kedvenc része, mit gondolt a végéről, stb... :)
Nekem nem jött be.
Tény, hogy egyedi film, de én nem szeretem az olyan sorozatokat, ahol a főszereplőket legszívesebben megfojtanám. :)
Nekem nem jött be.
Tény, hogy egyedi film, de én nem szeretem az olyan sorozatokat, ahol a főszereplőket legszívesebben megfojtanám. :)
De legalább megosztják az embereket :) Egyébként meddig jutottál el benne?
De legalább megosztják az embereket :) Egyébként meddig jutottál el benne?
Elég sokáig próbálkoztam. Ott adtam fel végleg, amikor már a bolygón letepeledtek, aztán jöttek a Cíborgok ellenük. Láttam olyan részeket, amikor a légzsilipben tüntetik el a nekik nem tetsző fazonokat, de hogy ez előtte, vagy utána volt, arra már nem emlékszem. Baltar-t mintha elrabolták volna, ott az egyik fele meg akarta ölni, a másik nem, és csak szenvedtek, ... ilyenek rémlenek nekem. :D
Elég sokáig próbálkoztam. Ott adtam fel végleg, amikor már a bolygón letepeledtek, aztán jöttek a Cíborgok ellenük. Láttam olyan részeket, amikor a légzsilipben tüntetik el a nekik nem tetsző fazonokat, de hogy ez előtte, vagy utána volt, arra már nem emlékszem. Baltar-t mintha elrabolták volna, ott az egyik fele meg akarta ölni, a másik nem, és csak szenvedtek, ... ilyenek rémlenek nekem. :D
A második évad legvége 3ik évad eleje :) Ha tudnád, hogy ezután milyen csavarok voltak még benne, lehet nem hagytad volna abba ;)
De remélem eredeti szinkronnal nézted :)
De remélem eredeti szinkronnal nézted :)
Milyen az az eredeti szinkron? A Sci-Fi Channel-es verziót néztem (azt hiszem ott ment...).
Milyen az az eredeti szinkron? A Sci-Fi Channel-es verziót néztem (azt hiszem ott ment...).
Bocs...rosszul fejeztem ki magam :) Eredeti hangra gondoltam (Sci-Fi Channel-es):D Mert közben megy a magyar verzió is és megint nem nagyon találták el a hangokat.
Nekem az egész sorozatban az tetszett a legjobban, hogy sosem lehetett tudni, hogy a következő részekben melyik főszereplőtől kell elbúcsúzni. Bár a végkifejlet annyira nem jött be, nálam a csúcspont [spoiler] és [spoiler] által vezetett lázadás volt. Itt nyugodtan csinálhattak volna két alsorozatot, mert mind mindkét fél motivációi érthetőek voltak. (Mellesleg van már BSG topik...)
(Mellesleg van már BSG topik...)
Bocsi, de nem tudtam, hogy van :o
Egyébként még lesz egy előzmény sorozat is és egy nagyfilm, ami a Cylon szemszögből mutatja az eseményeket...na ezekre leszek még kíváncsi.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.