View Full Version : Zsarolás
Nem először kapok ilyen és hasonló üzit:
50-100 milláért nem bántalak!
A játékszabályok a zsarolással hogy állnak?
Nem először kapok ilyen és hasonló üzit:
50-100 milláért nem bántalak!
A játékszabályok a zsarolással hogy állnak?
A játékszabályok nem köteleznek senkit arra, hogy megtámadja a másikat, ezért ha eléred valamilyen módon, hogy ne támadjon, az a játék szabályos része.
Ahogyan természetesen a védekezés, vagy a visszatámadás is.
azt kell neki mondani, hogyha bánt téged a vesztesége nagyobb lesz 50-100 millánál, de haszna nem lesz mert cuccod egy darab sincs. aztán ha nem tudja elvenni támadással amit el akar, akkor meg úgyse tudja meghogy mid van, másrészt ha meg el tudja, akkor mit zsarolgat....
amúgy hol zsarolgatnak? regelek oda országot, olyan jó lenne szétverni egy ilyen nagyarc országát :D
azt kell neki mondani, hogyha bánt téged a vesztesége nagyobb lesz 50-100 millánál, de haszna nem lesz mert cuccod egy darab sincs. aztán ha nem tudja elvenni támadással amit el akar, akkor meg úgyse tudja meghogy mid van, másrészt ha meg el tudja, akkor mit zsarolgat....
amúgy hol zsarolgatnak? regelek oda országot, olyan jó lenne szétverni egy ilyen nagyarc országát :D
Ez a fórum NEM a szabályok megszegésének megbeszélését szolgálja. Ha a szabályok betartása problémát okoz, a játékban nem vehetsz részt.
Ez a fórum NEM a szabályok megszegésének megbeszélését szolgálja. Ha a szabályok betartása problémát okoz, a játékban nem vehetsz részt.
Ati elnézést, én arra gondoltam hogy egy olyan csoportban szeretnék új országot regelni ahol sok az ilyen kötekedő, mert ezeket mindig megúsztam, pedig szeretek háborúzni.
Nem JKSZelni szeretnék, ezt kikérem magamnak!
*pontosítok: azt szeretném tudni hogy hol sok az ilyen kötekedő, szeretném ha kezdőnek néznének és belémkötnének, mert ezeket mindig megúsztam akaratom ellenére...*
Nézz körül anarchba!:p;) vagy keress meg 5/X-be Dragons_Destiny (#319828)
:cool:
Nézz körül anarchba!:p;) vagy keress meg 5/X-be Dragons_Destiny (#319828)
möhöhöhö! ez kihívás egy megzsarolós verekedésre veled magyarul? :D
Bár végülis ahogy gondolod?:p :D
egyébként hogy a témánál maradjunk ha elkezdenek zsarolni akkor először is mérd fel kikkel állsz szemben mennyire profik stb. hogy állnak hadival,varival,tolival egy picit számolj aztán ha ti vagytok a jobbak az a lényeg hogy előbb üss elterelheted a figyelmét mondjuk mikor elindittod a sereget írsz neki hogy hogy legyen megoldva a pénzátadás stb.:D
előbb üss elterelheted a figyelmét mondjuk mikor elindittod a sereget írsz neki hogy hogy legyen megoldva a pénzátadás :D
ez kb olyan minthogy szövizzünk és megy karaván hogyha két MF vagytok... és a szöviajánlat mellett egy sereget is küldesz neki... vagy megy a sereg és utána küldöd a hadüzit és szétgyepálod :D
Magyarul arra gondolsz, hogy 5/Xben sok a zsarolós kötekedős újabb országokat szétszedegetős tag? :D akkor zéróstartolok oda egy országot ha elkotródtam az 5. szintről :D
Általában ezek a zsarolósok általában gyengébb, vagy gyávább országok, 2 ilyennel találkoztam, egyik pénzt kért miután leölt minimális mennyiségű tolimat, majd mondtam neki hogy helyette kap hadüzit :) Aztán ''furcsa'' módon hadüzi lejárta előtt mnt-t küldött, vmi gagyi melléküzivel :D
Másik alany meg azzal fenyegetőzött, hogy ha továbbra is bevédem a szövimet (akit ütött), akkor utána én következem..Mert MF a tag, és szerinte az nem fair, hogy ha egy teljes szövi rászáll :/ Hátaki buta az haljon meg már bocsánat :) Az illető most hadereje 60%át elvesztve próbálja levenni magáról az áldásokat, de már sajnos nincs elég varija hozzá :)
Egyszóval ha zsarolnak, szerintem jobb keményíteni, mint a való életben is.
Egyszóval ha zsarolnak, szerintem jobb keményíteni, mint a való életben is.
Hát ez birony így van :D az valahol igencsak gyáva aki zsarol. fél attól hogy esetleg rajtaveszít... az ilyeneket jó vinnyogásig püfölni :D
jaja, az 5/xről beszéltem
amúgy jó hely ez az 5/x, sohase unatkozik az ember :D
5/X-be tényleg nem unatkozik az ember ha mégis csinál magának egy kis harcot:D:p
doscar mi az ori számod dumálnék veled:p Nem zsarollak meg :D
Hát ez birony így van :D az valahol igencsak gyáva aki zsarol. fél attól hogy esetleg rajtaveszít... az ilyeneket jó vinnyogásig püfölni :D
hidd el 5x be vannak bőven paréjok.
ismizek olyat aki 200 hekin az ujakat gyilkolja., ha meg vki beesik hozzá, lezuzzák, és utána aggyá pézt.
Dragon, most gömböztelek le :D Elég bátor felállásod van :)
Különben eddig nem fizettünk senkinek. Aki erősebb volt, annak elmagyaráztam, hogy ő üthet bennünket mi is ütni fogjuk őt. Hosszú távon lehet hogy nyer, de addig az 50-100 milllát simán ránk költi. Aki meg gyöngébb azt ott helyben széttépjük. Én személy szerint inkább törlöm az orimat mint hogy zsarolóknak fizessek.
Nem is azért kérdeztem hogy mit kell tenni ellenük, hanem hogy ez szabályos-e, mert hogy a valós életben ez ugyebár törvénytelen, gondoltam itt is az, de ezek szerint tévedtem.
Hát nem törvénytelen, de nem szép dolog... najó, a kishármasomat az 5/Vbe ígértem el, szóval új orit csinálok Xbe hogy legyen egy jó adag móka nekem is abba a csoportba :D Zéró starttal megyek oda majd mert a Vbe kerülök mindig , de majd csak új orival, hogy kipécézzenek :D
*tényleg kamikaze :D*
Hát nem törvénytelen, de nem szép dolog... najó, a kishármasomat az 5/Vbe ígértem el, szóval új orit csinálok Xbe hogy legyen egy jó adag móka nekem is abba a csoportba :D Zéró starttal megyek oda majd mert a Vbe kerülök mindig , de majd csak új orival, hogy kipécézzenek :D
*tényleg kamikaze :D*
grat. szeretem a jo embereket.
grat. szeretem a jo embereket.
és ezt hogy érted? :confused:
és ezt hogy érted? :confused:
hogyhogy értem.? ahogy mondtam. kedvelem az egyenes embereket.
nem az olyanokat akik kihegyezve terrorizálnak kezdő vagy gyengébb játékosokat.
igy értem.
hogyhogy értem.? ahogy mondtam. kedvelem az egyenes embereket.
nem az olyanokat akik kihegyezve terrorizálnak kezdő vagy gyengébb játékosokat.
igy értem.
Én arra gondoltam hogy nekem miért mondod.... nem értem tisztán hogy ez most irónia volt-e... Merthogy hozzá azt a postomat fűzted amiben arra céloztam hogy megyek 5/Xbe megzsaroltatni magamat hogy jót verekedjek a kedvenc állatfajtámmal, a zsarolós melldöngetős beszólós hódítóssal....
Én arra gondoltam hogy nekem miért mondod.... nem értem tisztán hogy ez most irónia volt-e... Merthogy hozzá azt a postomat fűzted amiben arra céloztam hogy megyek 5/Xbe megzsaroltatni magamat hogy jót verekedjek a kedvenc állatfajtámmal, a zsarolós melldöngetős beszólós hódítóssal....
nem volt benne ironia. ha ugy akartam volna fogalmazni, tisztán értetted volna.megmondtam egyenesen, hogy kedvelem az olyanokat akik a ..(khm)...
embereket lebüntetik.
Dragi: milyen igazad van...elég sok a zsarolós emberke, de tood jól, ha velünk összefutnak :p :D
egyébként mi is megtehettük már volna, hogy zsaroljunk, de van pénzünk, szval nem fontos ez nekünk :)
egyébként mi is megtehettük már volna, hogy zsaroljunk, de van pénzünk, szval nem fontos ez nekünk :)
hihihi. mi nem zsarolunk, hanem fogunk egy tolis gnómot és szétöljük hogy belepistul és kiszedjük az öszes tekijét.... az jó móka!
Apa: akkor megnyugodtam. kicsit parás vagyok mert többnyire utálni szoktak :D
hihihi. mi nem zsarolunk, hanem fogunk egy tolis gnómot és szétöljük hogy belepistul és kiszedjük az öszes tekijét.... az jó móka!
ez nem egy rossz taktika, csak itt ezen az 5ös szinten nem nagyon éri meg, mert elég sok a kezdő, akik nem igazán tekiíró még gnóm létére sem :(
ez nem egy rossz taktika, csak itt ezen az 5ös szinten nem nagyon éri meg, mert elég sok a kezdő, akik nem igazán tekiíró még gnóm létére sem :(
ez a 4. szinten hobbink... és azért kell szövis tolist, nem is igazán gnómt mert annak nem sok van, hanem tolis félelfet meg embert meg elfet ledarálni, mert azok full tolisok és vannak gömbjeik a kitekizéshez és tele vannak. óriással is 500asával tudtam hozni tekit ilyenektől :D képzelheted :D
ez a 4. szinten hobbink... és azért kell szövis tolist, nem is igazán gnómt mert annak nem sok van, hanem tolis félelfet meg embert meg elfet ledarálni, mert azok full tolisok és vannak gömbjeik a kitekizéshez és tele vannak. óriással is 500asával tudtam hozni tekit ilyenektől :D képzelheted :D
na igen :D ezek a jó hírek egy tolisnak :p
hát azért átlagban én is tolistól lopok, mert annak tuti van egy zsák tekije és ha nem elég gyors, akkor oda is van a zsákmánya
na igen :D ezek a jó hírek egy tolisnak
hát azért átlagban én is tolistól lopok, mert annak tuti van egy zsák tekije és ha nem elég gyors, akkor oda is van a zsákmánya
1/Aból megmaradt rosz szokás, és hasznos tapasztalat: hajnali 4kor senki nem elég gyors :D
szóval nem éri meg zsarolni, mert tuti nincs belőle haszon ha nem ilyed be az 'áldozat' :D (vissza a topichoz... ;))
szóval nem éri meg zsarolni, mert tuti nincs belőle haszon ha nem ilyed be az 'áldozat' :D (vissza a topichoz... ;))
meg ha annyira zsarolni akar valaki, akkor először legyen bittos benne, hogy a zsarolt személynek mekkora a hadereje, stb, vagy esetleg ennek az érdekében nem hozna össze egy jksz-t, hogy így torolja meg :)
nem hozna össze egy jksz-t, hogy így torolja meg :)
a JKSZ szabálytalan de ha valaki így játtszik akkor utálhatja a fél csoport elég alaposan, szóval nehéz megállapítani hogy mindenki egymástól függetlenül utálja a tagot vagy együtt :D mindenesetre én akármennyire nem szeretem a JKSZt nem modnom hogy nem érdemli meg a zsarolós, kisebb ország molesztálós a lincselést :D
*Nézzél rep-et Phoenix ^^*
a JKSZ szabálytalan de ha valaki így játtszik akkor utálhatja a fél csoport elég alaposan, szóval nehéz megállapítani hogy mindenki egymástól függetlenül utálja a tagot vagy együtt :D mindenesetre én akármennyire nem szeretem a JKSZt nem modnom hogy nem érdemli meg a zsarolós, kisebb ország molesztálós a lincselést :D
*Nézzél rep-et Phoenix ^^*
ja monnyuk megérdemelné, de volt oylan, hogy engem is hívtak volna egy ilyenbe, de hát már megsajnáltam amikor a fél csoport rámozdult, hadisok, varisok, tolisok :D
*Senki te is majd kukk oda :p*
Szigibabe
03-13-2006, 13:45
hat en meg csak kosza hireket hallottam errol a zsarolos temarol... es bar szabalyzat nem tiltja, azt mar itt es most leszogezem mindenkinek: EN NEM FIZETEK!!!! :) szoval lehet jonni probalkozni szetszedni kethonapos orimat... :D
Ne is fizess! Ne hagyja magát egy játékos sem! :D
Dragi: milyen igazad van...elég sok a zsarolós emberke, de tood jól, ha velünk összefutnak :p :D
Te nem is tudod mi volt:p amikor jöttél már feledésbe merült az egész
Ja és nem fizettünk :) a Csávó meggondolta magát:D *szerencséjére vagy sem??*
Ki tudja örök rejtély marad:):cool:
Te nem is tudod mi volt:p amikor jöttél már feledésbe merült az egész
csak te nem tudsz sokmindenről még ;)
csak te nem tudsz sokmindenről még ;)
sok dologrol tudok, de inkább ne feszegessüok...
Tacsiazuma
03-23-2006, 22:21
A queosia-ban egy tök új orimat elkezdték rengetni fentről.. 2-9 körröl.. egy ember volt aki enyhén gyanúsnak tűnt... -10.000-es hírnév??:) ja.. akkor Te is jó ember vagy.. de vmi tök kezdő.. most szövitag.. de enyhén szólva tanítgatásra és nevelésre szorul..:-)
A queosia-ban egy tök új orimat elkezdték rengetni fentről.. 2-9 körröl.. egy ember volt aki enyhén gyanúsnak tűnt... -10.000-es hírnév??:) ja.. akkor Te is jó ember vagy.. de vmi tök kezdő.. most szövitag.. de enyhén szólva tanítgatásra és nevelésre szorul..:-)
kedves kis történet^^
A zsarolás teljesen szabályos. De mi van akkor, ha a megzsarolt esetleg megszeppen és fizetni akar?
Megkérdezi, hogy hogyan utaljon. Lehetőségek:
Beenged sereget fosztogatásra. Ez JKSZ, tehát szabálytalan.
Beengedi a tolvajokat lopni. Ez is JKSZ
Piacon keresztül.(Vedd meg a drágán kitett támadóimat) Ez is JKSZ gyanús
Szóval, ha valaki enged a zsarolásnak, akkor szinte biztos, hogy szabálytalanul tudja csak teljesíteni a követeléseket, kockáztatva országa kizárását.
Ezek után kétségbe vonom, hogy szabályos a zsarolás, hiszen JKSZ-re buzdít!
Hmm... Fegy te most megint megtaláltad a megfelelő nézőpontot :) megérett a zöld ha nem adtam már korábban egyet :D:D
És egyetértek veled. mégsem lehet teljesen szabályos hiszen JKSZre buzdítás valahol...
Egyszer már zsaroltak, 300 millára.
Tornyos ijász gnóm voltam a 2-es szinten, kb 2 éve.
Megegyeztünk, kiteszem az ijakat a piacra, és a teljes szövi jön orinként 1-1 sereggel, hogy nenagyon sokáig tartson az akció.
A dolgot gondosan előkészitettem, a pénz cca 400 milla előkészitve az oriban, szorgalmassan gömbölgettek is.
Jöttek is a seregek, orinként 5k elit, beütés elött a léből vissza vettem az ijjakat pattantak a fiukák.
Közben hogy legyen vmi haszna is a dolognak 17-18 körrel elöbb elinditottam egy 50 hekis felfedezést, és 20 kórház épitését.
3 körrel elöbb pedig egy sereget 1000 elitet egy hullára.
Az indulásuk elötti körben betegedtem meg.
Ök meg arany helyett haza vitték a pestist.
Annál az orinál amelyikhez befértem, begyujtottam és rengettem, gyorsan 4 körre került.
Márcsak 3-an voltak 2 körön belül.
Megirtam nekik, hogy meggondoltam a dolgot, tárgytalan az akció.
A válaszlevelet nem részletezem, eltudjátok képzelni.
Igéret a full sereggel való támadásra stb.
Közben beértek a kórházak és a felfedezés, rögvest 6-8 körrer kerültek aztán, azóta nem jelentkeztek, illetve a fórumon láttam őket spanyol zászló alatt hajózni:D
Evvel csak azt akarom érzékeltetni, hogy az ilyen "kedves" játékostársak ellen is lehet tenni, csak gondossan kell tervezni és neked irányitani, akkor és ott jöjjenek amikor neked a legjobb.
A háborút ha lehet mindig ismerős területen vívd meg és Te diktálj.
Békés: nah... én is erre gondoltam, csak nem ilyen részletesen kifejtve! Grat! szép húzás volt! :D
adok zöldet ha tudok neked is a jótanácsokért :D
*kedves napja van*
huhhh..békés..szegények..ezen mennyit gondolkodtál?egyébként megoldás fizetésre a szövibelépés..
én egyszer így szívattam..épp a szövimet vártam feljönni alsóbb szintrl,rámcuppant egy kigyúrt szövi..mondják péz kell..mondom van vipem beszövizek és adok néháyn száz millát..
amikro ez megvolt,huhh..épp lejárt a vipem:-( egy hetet kértem..kicsit oltottak de segáz..közben szövim fellépett..erre vagy 15 körre kitámadtam mindennel..(tőlük az ugye 50%) és szövim szétcsapdosta őket..de békésé fifikásabb és okosabb és minden..GRAT:p
huhhh..békés..szegények..ezen mennyit gondolkodtál?egyébként megoldás fizetésre a szövibelépés..
én egyszer így szívattam..épp a szövimet vártam feljönni alsóbb szintrl,rámcuppant egy kigyúrt szövi..mondják péz kell..mondom van vipem beszövizek és adok néháyn száz millát..
amikro ez megvolt,huhh..épp lejárt a vipem:-( egy hetet kértem..kicsit oltottak de segáz..közben szövim fellépett..erre vagy 15 körre kitámadtam mindennel..(tőlük az ugye 50%) és szövim szétcsapdosta őket..de békésé fifikásabb és okosabb és minden..GRAT:p
Kössz.
Nemrossz, csak ez igymár JKSZ mégha a volt és leendő szövid is tette a szétcsapdosást.
De a szövivezér helyében én rögtön bontottam volna veled a szövit és a utolsó körben elhivja mki a helpet tőled ahányszor csak tudja 10 körre és a maradék seregekkel az összes volt tag rádmegy pusztitani akár 2-3 sereggel is ha befér.
Neked ekkor még van a sereged visszaéréséből 5-6 kör, ha valóban 15 körre zavartad el őket.
Az a pár kör pedig elég nekik a szétszedésedre.
Ha vki igy akarja megoldani akkor a kiküldendő távolságra figyeljen nehogy üres orival várja a megtorlást.
sokkal egyszerűbb ha az utolsó körök egyikében elhívod a teljes védelmüket 10 körre, mielőtt bomlik a szövi, és szétvered őket... :D
Egyszer már zsaroltak, 300 millára. (...)
Így kell csinálni! :D Respect. Ezt érdemlik.
Így kell csinálni! :D Respect. Ezt érdemlik.
Nem tudom. Ha ugy nezzuk, igertel vmit, es nem tartottad be. Es ez Nalam eleg nagy baj, mivel az adott szo nalam eleg fontos, es eleg ha vki egyszer nem tartja be.... Sarkany ellen sarkanyfu? Hat nem, en az ellensegemnek sem fogok hazudni....
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.