View Full Version : Erzsébet ligeti focis tali (augusztusban)
Sziasztok!
valamikor augusztusban jó lenne összedobni egy focis talit a 16. kerületi erzsébet ligetben :) A pálya salakos, és kézilabda kapukra lehet játszani.
Az időpont egyenlőre nincs meghatározva, akkor lesz megszervezve, amikor a legtöbben el tudnak jönni :)
Várunk szeretettel mindenkit akiben ég a vágy, egy jó focizásra jófej emberekkel!
Légyszi írjátok meg, ki mikor ér rá! :)
ez mindenképpen támogatandó, de kíváncsi vagyok, hogy vhol meg lehet-e oldani a fürdést. mert nyáron megizzadni és izzadtan beülni vhová vagy simán hazamenni nem túl kellemes dolog.
jól hangzik. Amint vabn konkrétum én is tudok igazodni.
Fürdés 90% hogy megoldható, mivel most lett felújítva a pálya, csináltak mosdót is, ahol zuhany kabinok is megtalálhatók:)
de nem 100% biztos hogy ki lesznek nyitva ezek a mosdók, mert sajnos a pálya igazgatója, kicsit... idegbeteg, és mindig szemétkedik velünk :p
amúgy a pályától kb 200m-re található egy úszoda, ahol 100% a zuhanyzás, és párszáz forintért be lehet jutni, így egy kis úszást is össze lehetne kötni a focival, ha gondoljátok :)
Sziasztok!
valamikor augusztusban jó lenne összedobni egy focis talit a 16. kerületi erzsébet ligetben :) A pálya salakos, és kézilabda kapukra lehet játszani.
Az időpont egyenlőre nincs meghatározva, akkor lesz megszervezve, amikor a legtöbben el tudnak jönni :)
Várunk szeretettel mindenkit akiben ég a vágy, egy jó focizásra jófej emberekkel!
Légyszi írjátok meg, ki mikor ér rá! :)
Én szívesen résztvennék a talin,bár a salak nem a kedvencem .. betonon sokkal jobban szeretek játszani (teniszezni is úúútálok salakon).
Időpont ügyileg,nekem az Augusztus 13;14. megfelelne,sajnos az ezt övező időpontokban el vagyok foglalva.
Én szívesen résztvennék a talin,bár a salak nem a kedvencem .. betonon sokkal jobban szeretek játszani (teniszezni is úúútálok salakon).
Időpont ügyileg,nekem az Augusztus 13;14. megfelelne,sajnos az ezt övező időpontokban el vagyok foglalva.
én is mennék, de én meg a betonon szédülök, időpont nekem mind1.. :)
na akkor szavazzunk, augusztus 13, vagy 14? :p nekem teljesen mindegy csak előre tudnom kéne, hogy mikor mondjam majd le a melót... :)
és remélem kicsit többen eljönnek majd, mindahányan ittt írtak :p
Lesznek pom-pom lányok is?:)
Talán akkor lenézek én is.
Lesznek pom-pom lányok is?:)
Talán akkor lenézek én is.
a pom-pom én leszek.. de inkább sör-sör lesz a kezemben.. és még csak lány sem leszek.. :D
azok talán nem, de ha kell Tsobi biztos szívesen elvállalja a pom-pom fiúságot :D:D
amugymeg jófej emberek lesznek, úgyhogy márcsak ezért is megéri eljönni :)
a pom-pom én leszek.. de inkább sör-sör lesz a kezemben.. és még csak lány sem leszek.. :D
Két sör után már mindegy mi vagy:D
Két sör után már mindegy mi vagy:D
Nekem azért nem mind1!
Inkább a vágást szeretem;):p:D
Nekem azért nem mind1!
Inkább a vágást szeretem;):p:D
Az elvágodás is ebbe a kategoriába tartozik?
na akkor augusztus 13, vagy 14. kinek melyik lenne jobb? és kit tud jönni?
na akkor augusztus 13, vagy 14. kinek melyik lenne jobb? és kit tud jönni?
mind1 és és én és nem tudom, h hogyan kell odamenni.. :)
Őrs vezér teréről 45-ös busz vagy utvonalterv.hu :P
mind1 és és én és nem tudom, h hogyan kell odamenni.. :)
Ezt majd megbeszéljük :)
Őrs vezér teréről 45-ös busz vagy utvonalterv.hu :P
ha így tudod, akkor neked is ott a helyed a talin :D:D
azok talán nem, de ha kell Tsobi biztos szívesen elvállalja a pom-pom fiúságot :D:D
amugymeg jófej emberek lesznek, úgyhogy márcsak ezért is megéri eljönni :)
Ööö .. ?? :confused:
Ööö .. ?? :confused:
(vicc) *rövid*
(vicc) *rövid*
Áhh,a híresen jó humorod .. :p
Áhh,a híresen jó humorod .. :p
neked meg a humorérzéked :p
ha így tudod, akkor neked is ott a helyed a talin :D:D
Ott dolgozom egy köpésre tőle, de hétvégén szinte sosem vagyok ott:)
Ráadásul most szervezünk oda egy nagy munkahelyi bulit 22.-ére. A foci az necces, semmi kedvem ahhoz, hogy a fiatalok jól beforgassanak:D
Főzőversenyen indulok inkább.....
Akkor főzz nekünk valami finomat.
Egyedül indulsz és te fogsz nyerni:)
Mi meg ,majd jól lakunk;):D
Ott dolgozom egy köpésre tőle, de hétvégén szinte sosem vagyok ott:)
Ráadásul most szervezünk oda egy nagy munkahelyi bulit 22.-ére. A foci az necces, semmi kedvem ahhoz, hogy a fiatalok jól beforgassanak:D
Főzőversenyen indulok inkább.....
a foci hétköznap lesz, úgyhogy nyugodtan benézhetsz munkából :p
amugy ha gondolod, hozz nekünk palacsintát, és akkor mi pontozzuk, és nyerhetsz főzőversenyt is :D amugy sokan jönnek akik focizni nem fognak, hanem csak nézni beszélgetni, sörözni, stb...
a foci hétköznap lesz, úgyhogy nyugodtan benézhetsz munkából :p
amugy ha gondolod, hozz nekünk palacsintát, és akkor mi pontozzuk, és nyerhetsz főzőversenyt is :D amugy sokan jönnek akik focizni nem fognak, hanem csak nézni beszélgetni, sörözni, stb...
Azthiszem ideje lenne felsorolni kik azok a 'sokan' :)
Azthiszem ideje lenne felsorolni kik azok a 'sokan' :)
:D jó túloztam, de a szövim szívesen eljönne csak focizni nem biztos hogy fognak :D
amugymeg nem is hiszem hogy megvagyunk elegen egy csapatra...
Hüpike
Pepa
Tsobi
oh-ogo
Attila(:
Batu
Feri
Attis
Bence (Princ)
ti akkor biztos el tudtok jönni?
Hüpike
Pepa
Tsobi
oh-ogo
Attila(:
Batu
Feri
Attis
Bence (Princ)
ikke, biztos.. :)
Részemről biztos.
Bence és Attila,a legjobb fej:) ha jól tudom nem lesznek ott.
Hüpike
Pepa
Tsobi
oh-ogo
Attila(:
Batu
Feri
Attis
Bence (Princ)
Igen, ha kellően délután lesz. 3 után, már kellően.
amugy ha gondolod, hozz nekünk palacsintát, és akkor mi pontozzuk, és nyerhetsz főzőversenyt is :D
Off: nálunk a palacsintát sütni szokták :)
Off: ez pesti recept.
Draginak csak 14.-e jó asszem, és eddig senki nem mondta hogy az neki nem lenne jó, úgyhogy akkor augusztus 14, mondjuk 17:00-kor Erzsébet ligeti pályán találkozunk, az jó mindenkinek?
Draginak csak 14.-e jó asszem, és eddig senki nem mondta hogy az neki nem lenne jó, úgyhogy akkor augusztus 14, mondjuk 17:00-kor Erzsébet ligeti pályán találkozunk, az jó mindenkinek?
jóóó, habár még mindig nem néztem meg, h hogyan jutok oda... :)
jóóó, habár még mindig nem néztem meg, h hogyan jutok oda... :)
Találkozunk előtte valahol. Priviben vagy a baglyok belső fórumán megbeszéljük ;)
Olyan későn?
És ki hoz labdát?:D
nekem van egy labdám, amit elhozok, de egy nem elég mert ha kidurran akkor gáz van. úgyhogy még egy vállalkozó aki tud hozni labdát?
nekem van egy labdám, amit elhozok, de egy nem elég mert ha kidurran akkor gáz van. úgyhogy még egy vállalkozó aki tud hozni labdát?
én alkalmazott vok, nincs labdám... :)
Olyan későn?
hát ha a nyolcvan fokos melegben akarsz focizni akkor lehet korábban is... amugy arra gondoltam focizhatunk 2-3órát, aztán keresnénk vmi pressot vagy kocsmát és beülhetnénk még dumálni :) nemtom kinek tetszik az 5let :p
hát ha a nyolcvan fokos melegben akarsz focizni akkor lehet korábban is... amugy arra gondoltam focizhatunk 2-3órát, aztán keresnénk vmi pressot vagy kocsmát és beülhetnénk még dumálni :) nemtom kinek tetszik az 5let :p
én 2kor végzek a munkával, kb 3ra az Örsön vok. :)
A labda legyen a legkisebb gond :)
én 2kor végzek a munkával, kb 3ra az Örsön vok. :)
akkor kb 3:30kor vagy a ligetben... oksi, akkor én odamegyek szívesen addig amíg jönnek a többiek meg elbeszélgetünk :) Tsobi te is eltudnál jönni 3:30ra? :P
akkor kb 3:30kor vagy a ligetben... oksi, akkor én odamegyek szívesen addig amíg jönnek a többiek meg elbeszélgetünk :) Tsobi te is eltudnál jönni 3:30ra? :P
Megint korán kelljek? :p
Megint korán kelljek? :p
nem kell ha nem akarsz...
nem kell ha nem akarsz...
Úgy terveztem,hogy Petivel érkezem :)
Úgy terveztem,hogy Petivel érkezem :)
Peti is érkezhet 3:30kor :D
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.