View Full Version : Fantasy középkor Budapesten
Úgy adódott, hogy nyáron lenne néha kis időm, ami alatt szívesen hódolnék régebbi szenvedélyemnek, a szerepjátéknak. Ehhez keresek budapesti társakat, akik vennék a fáradságot, és pár sör és pizza mellett, az acél és mágia erejével felvennék a küzdelmet a képmutató "jóság" ellen:)
Amennyiben tudunk időt egyeztetni, ami éz én esetemben elég nehézkes, én benne lennék effajta mókába.
Úgy adódott, hogy nyáron lenne néha kis időm, ami alatt szívesen hódolnék régebbi szenvedélyemnek, a szerepjátéknak. Ehhez keresek budapesti társakat, akik vennék a fáradságot, és pár sör és pizza mellett, az acél és mágia erejével felvennék a küzdelmet a képmutató "jóság" ellen:)
Amennyiben tudunk időt egyeztetni, ami éz én esetemben elég nehézkes, én benne lennék effajta mókába.
Én úgyszintén :)
Akkor már 3-an lennénk, még egy jelentkező, és meglenne az indulás:) részemről valami árnyékosabb kalanot terveznék, a megfelelő alakokkal. Attól függően ki mennyire ismeri a rendszert, szinte bármiben benne vagyok, a lényeg a feeling:)
Szervezzünk, tervezzük és játszunk! Meri, vagy meri??? Jáccunk má, jáccunk má, jáccunk má!!!!
Mi lesz ezzel a partyval? Tisztára fel vagyok tűzelve, de nem történik változás.
Ha nem is ezt,de másikat csinálhatunk .. van egy egész jó szerepjátékom .. csak épp köze nincs a középkorhoz. :p
Ha nem is ezt,de másikat csinálhatunk .. van egy egész jó szerepjátékom .. csak épp köze nincs a középkorhoz. :p
Mi az, mi az? Nyitott vagyok!
Biztos valami jó kis sci-fi. :)
Biztos valami jó kis sci-fi. :)
Olyasmi .. Armageddon,az a címe
Olyasmi .. Armageddon,az a címe
Aztat én nem ismerem. Milyen az?
Aztat én nem ismerem. Milyen az?
Jövőben játszódik,"a világ pusztulásra ítélve,de maradt egy maroknyi csapat az igazság nevében .." féle sablon :)
Bruce Willis játszik benne. Jah, ez nem a mozi topic. :D
Nekem az a bajom ezekkel a játékokkal, hogy iszonyú lassúak. Rászánsz egy hétvégét, és alig halad valamit előre a történet. :(
Nekem az a bajom ezekkel a játékokkal, hogy iszonyú lassúak. Rászánsz egy hétvégét, és alig halad valamit előre a történet. :(
Kezd el idegesíteni a KM-et és hamar vége(d) lesz.:D:D
Jövőben játszódik,"a világ pusztulásra ítélve,de maradt egy maroknyi csapat az igazság nevében .." féle sablon :)
Jól hangzik. Mi az igazság? A teljes pusztulás, vagy a megmentés?
Az én szememben az a lényeg, hogy barátokkal vagyunk (esetleg kint a szabadban) és konstans röhögünk 6-7 órát :D Azért néha megkomolyodunk, olyankor még halad is a kaland :rolleyes::D
Jól hangzik. Mi az igazság? A teljes pusztulás, vagy a megmentés?
Ezt mindenki döntse el maga. Igazából tesómé volt és konkrétan annyit tudok róla,hogy van :)
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.