PDA

View Full Version : Az én testem

Alkímer
05-12-2008, 14:57
Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!

sdsadsadasd

Alkímer
05-12-2008, 19:39
I Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!

sdsadsadasd

xyfdgdfhgjjkjkl

Druida
05-12-2008, 19:55
ashdbbshbfg
mit tesztelsz amúgy?

Redback
05-12-2008, 20:02
ashdbbshbfg
mit tesztelsz amúgy?

Ez az új nyelvezet :D
fadgbgf fdgsg a afg adf a okj é p mlkék őp!

Bogár
05-12-2008, 20:05
ashdbbshbfg
mit tesztelsz amúgy?
copy paste teszt. :D

Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!

működik :D

Druida
05-12-2008, 20:19
most megphóbálom a lehetetlent! becopizok ide egy szöveghhészt! de ehhez a ti segítségetek is kelleni fog, csak akkor sikehülhet, ha velem vagytok! elszámolunk háhhom-ig aztán mindenki mondja velem egyutt: Múkodj!
kezdjük: 1... 2... 3... Múkodj!!! na mégegyszer! egy, ketto, háhhom... Múkodj!!!
és nézzétek sikehült!

"Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!"

Alkímer
05-12-2008, 20:25
Ma regeltem, s gondoltam, h bemelegítésként itt gyakorlatozok, de mivel még új tag vagyok, az adminnak minden hsz-met engedélyeznie kell, így az edzés elég körülményes.:)
De tényleg mukodnak a dolgok, ez a mai technika...

Alkímer
05-12-2008, 20:27
Az elébb kinn volt az üzenetem, de eltűnt... még szoknom kell a helyet.

Alkímer
05-12-2008, 20:28
Részletes válasz?

Alkímer
05-12-2008, 20:29
Ahha, a gyors válasz egy kis idő múltán kikerül, a részletest még mindig az adminnak kell engedélyeznie.

webesc
05-13-2008, 12:29
Egy gyors válasz. :D

Alkímer
05-13-2008, 16:50
Ez az új nyelvezet :D
fadgbgf fdgsg a afg adf a okj é p mlkék őp!

Eltaláltad: ez a parancs arra, hogy a gonosz Flood elárassza a fórumot, és végül átvegye a hatalmat a Földön...:)