View Full Version : Zero start
Szerintem jo lenne ha lehetne Anarchistaba zero startolni feltetel nelkul. Szerintetek??
Szerintem jo lenne ha lehetne Anarchistaba zero startolni feltetel nelkul. Szerintetek??
Felőlem lehet róla beszélgetni, de a zéró-start feltételei adottak, ezen nem tervezek semmiféle változtatást.
director
02-23-2006, 16:27
jó ez a szavazás:) ha valakinek nagyon elment az esze, akkor szerintem zérőstartolhat oda, ha akar.. de nem tudom miért akarna valaki iylet?:)
Mi a zéróstart feltétele?
director
02-23-2006, 18:14
súgó / faq / újraindulás
olvas. :))
Ha bemész a zéró-start oldalra, ott elolvashatod, de röviden annyi, hogy 1500 vip körnek lennie kell az országon. Ez persze megmarad, ez nem lesz levéve, de ez kell biztosítéknak arra, hogy valóban játszani is szeretne valaki az országgal.
Jo akkor majd lassan lezaroma topicot.
En csak azert gondoltam mert akkor vegulis nem pluszt kapok hanem minuszt es mondjuk csak nem akarom torolni az orszagom. De nem akarok ratenni 5 vip smset, Ezert
Szerintem jó 5let mert elég szar ennyi vipet kiküldeni...
és inkább zéró-strotot csinálnék és pénzelném az orit minthogy vipet küldjek mai melelsleg sak 2 hétig tart...
(bár leeht hogy pont ezér lesz bevezetve hogy nehogy visszaeesen a vipelések száma?:rolleyes:
csipi..szerintem ráhibáztál :-Ozéró start összege kicsit csökkenhetne..mert nekem kéne egy Vs ori..és ha miondjuk 5 lenne akkro zéróznék..10ért azé' nem..
A zéró-start ingyen van, egész pontosan mit akarsz ezen tovább csökkenteni? :D:D:D
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.