PDA

View Full Version : Avatarok és profilképek feltölthetőek

Ati
02-22-2006, 14:52
Sziasztok!

Kísérleti jelleggel avatarok és profilképek feltölthetőek a fórumra. Az avatar a fórumbeírásoknál a neved mellett megjelenő kis kép, a profilkép pedig a személyes profilodban jelenik meg.

Aki akar magának böngészni képeket, pl itt megteheti: http://www.avatarity.com/

Ha már unod, akkor a Vezérlőpultban kikapcsolható az Avatarok megjelenítése, és minden olyan lesz, mint régen volt. Azt hiszem én is ezt fogom tenni. :)

Phoenix
02-22-2006, 14:54
Sziasztok!

Kísérleti jelleggel avatarok és profilképek feltölthetőek a fórumra. Az avatar a fórumbeírásoknál a neved mellett megjelenő kis kép, a profilkép pedig a személyes profilodban jelenik meg.

Aki akar magának böngészni képeket, pl itt megteheti: http://www.avatarity.com/

Ha már unod, akkor a Vezérlőpultban kikapcsolható az Avatarok megjelenítése, és minden olyan lesz, mint régen volt. Azt hiszem én is ezt fogom tenni. :)
miért??? tök jó ez a Micimackós :D

Ati
02-22-2006, 14:55
miért??? tök jó ez a Micimackós :D

A megjelenítést lehet kikapcsolni. Hogy ne jelenjen meg senki neve mellett az ő avatarja. (Vagyis minden olyan legyen, mint eddig volt. :))

Nálam az aláírások is ki vannak kapcsolva, jobbszeretem, ha a lényeg látszik. :D

director
02-22-2006, 16:10
A megjelenítést lehet kikapcsolni. Hogy ne jelenjen meg senki neve mellett az ő avatarja. (Vagyis minden olyan legyen, mint eddig volt. :))

Nálam az aláírások is ki vannak kapcsolva, jobbszeretem, ha a lényeg látszik. :D

képeket én sem szeretem fórumban.. de aláírás az maradhat..

ja, és ha már ilyesmiról van szó, nem lehetne megoldani, hogy a szmájlik sehol se látszódjanak?:) szépek, meg minden, de én nem szerettem soha:)

Csokibácsi
02-22-2006, 16:17
képeket én sem szeretem fórumban.. de aláírás az maradhat..

Csatlakozom. Igaz Phoenix Garfield képregényére már ráengedtem egy adblock-ot :)

Phoenix
02-22-2006, 16:19
Csatlakozom. Igaz Phoenix Garfield képregényére már ráengedtem egy adblock-ot :)
de miért?? :) :D

Csokibácsi
02-22-2006, 17:05
de miért?? :) :D

Túlméretes volt :)

Gyula
02-22-2006, 17:15
Cool :)) Ezt veszprémben hallottam valakitöl :)
A micimackó Cool :D