View Full Version : Avatarok
Sziasztok!
Mivel többen felvetették, hogy legyenek avatarok......
Ha valaki letölti nekem a http://www.avatarity.com/ címen levő képecskéket, kategóriánként egy-egy zip-be, akkor beteszem őket. ;)
és sajátot nem lehet felrakni??? :)
és sajátot nem lehet felrakni??? :)
Nem, de aki letölti nekem, az beletehetet pár sajátot. ;)
:eek: de ott pár millió bittos van :confused:
:eek: de ott pár millió bittos van :confused:
Azért annyi csak nincs... Belenéztem, aranyosak.
Azért annyi csak nincs... Belenéztem, aranyosak.
na igen aranyosak, de miért nem lehet úgy megoldani, hogy mindenki sajátot rakna fel, és akkor bittosan nem lenne két egyforma :) mi is ezt csináljuk a msáik fórumon, mert rájöttünk, hogy felesleges ilyeneket felpakolni, mert elég gyakran változtaták őket :)
na igen aranyosak, de miért nem lehet úgy megoldani, hogy mindenki sajátot rakna fel, és akkor bittosan nem lenne két egyforma :) mi is ezt csináljuk a msáik fórumon, mert rájöttünk, hogy felesleges ilyeneket felpakolni, mert elég gyakran változtaták őket :)
Továbbra sem kívánok főállásban fórumüzemeltetéssel foglalkozni, és avatar-okat ellenőrizgetni, hogy ki mit tesz fel. :)
Továbbra sem kívánok főállásban fórumüzemeltetéssel foglalkozni, és avatar-okat ellenőrizgetni, hogy ki mit tesz fel. :)
nem kell azt ellenőrízgetni, csak annyi, hogy kell kikötés méretre: pl 100x100-as és max 100kb :)
nem kell azt ellenőrízgetni, csak annyi, hogy kell kikötés méretre: pl 100x100-as és max 100kb :)
Azért vannak bizonyos avatarok, amiket nem szívesen látnék. :D
Azért vannak bizonyos avatarok, amiket nem szívesen látnék. :D
na igen, de hát azzal az ember saját magát égeti be...nem?? :D
Mija szösz az az avatar?
egy kis kép, ami a neved mellett lenne, és így még egyedibb lennél ;)
egy kis kép, ami a neved mellett lenne, és így még egyedibb lennél ;)
Ahh értem :)
Én így is egyedi vagyok :)
Ahh értem :)
Én így is egyedi vagyok :)
na ja...mint mindenki, de így jobb lenne :D
Ki kell kötni, hogy az avatar nem tartalmazhat politikai, vallási, 18+-os, faji, általános jóizlési határokat sértő, vagy hozzájuk kötődő nézeteket hirdető elemeket, illetve nem szolgálhat reklámfelületként és más játékos személye ellen irányuló megjegyzések forrásául.
Hmmm.... mit hagytam ki?:rolleyes:
Ki kell kötni, hogy az avatar nem tartalmazhat politikai, vallási, 18+-os, faji, általános jóizlési határokat sértő, vagy hozzájuk kötődő nézeteket hirdető elemeket, illetve nem szolgálhat reklámfelületként és más játékos személye ellen irányuló megjegyzések forrásául.
Hmmm.... mit hagytam ki?:rolleyes:
Ez része az alap fórumetikettnek. :D Mindegy, azt hiszem, hogy elég zárt kis közösség vagyunk ahhoz, hogy ha felbukkan egy el nem fogadható, akkor valaki úgyis jelzi. :))))
Hmmm... tök jó, hogy tudom a fórumetikettet:D
Ez része az alap fórumetikettnek. :D Mindegy, azt hiszem, hogy elég zárt kis közösség vagyunk ahhoz, hogy ha felbukkan egy el nem fogadható, akkor valaki úgyis jelzi. :))))
aham...a besúgók és a kémek mindenhol ott vannak :D
Van avatar akkor kirakhatoma pedo kepeimet jessz:D
Van avatar akkor kirakhatoma pedo kepeimet jessz:D
Önnek azt nem ajánlom :p ;)
Nem is tudtam, hogy ez az izé itt a nevem mellett egy avatar :D Én azt hittem Cartman :D
HIHI!!:D:D
Én beraktam egy Avatart:)
Úgy hívják, hogy Avalon Avatar:D
aham...a besúgók és a kémek mindenhol ott vannak :D
mond egyszerűbben tolik és kész!:D
GyK (azaz az én kedvemért) :
Ez a felete tekegolyó vagy mi lenne az avatár?
Hol látsz te fekete tekegolyót? :)
A nevektől balra a legtöbb esetben látsz egy kis képecslét is, az az avatar... pl CyBy avatarja az a South Parkos kis kép...Hamié meg egy hangfal pár vagy mi :)
ami a nevedtől jobbra van az ha fekete az azt jelenti nem vagy belépve, ha zöld, akkor meg azt jelenti hogy itt vagy a fórumon...;)
Csokibácsi
05-21-2006, 17:59
Ha http://forum.queosia.com/images/statusicon/user_invisible.gif akkor pedig rejtőzködő életmódot folytatsz.
Ha http://forum.queosia.com/images/statusicon/user_invisible.gif akkor pedig rejtőzködő életmódot folytatsz.
de azt csak magadnak látod... nade Csoki, most lebuktál :D:D:D
Csokibácsi
05-21-2006, 19:22
de azt csak magadnak látod... nade Csoki, most lebuktál :D:D:D
Nem buktam le, engem mindig láthatsz :)
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.