View Full Version : egy éves az Óvoda - klántalálkozó
Hát igen, eljött a mi időnk. dec 30-án leszünk egyévesek. sok ember megfordult, sok idő alatt. együtt bosszankodtunk, együtt nevettünk.
így arra gondoltunk, hogy mi lenne ha az óvoda baráti köre, volt, jelen és várható jövendő tagjai összeülnének megünnepelni az évet.
természetesen mindenkit szeretettel várunk aki úgy gondolja, hogy eljönne.
az időpont jan 25 vagy 26. a pontos időpont és helyszín megbeszélés alatt.
aki úgy gondolja szívesen jönne az jelentkezzen.
*egyéves. de azt már nem tudom átírni :(
*egyéves. de azt már nem tudom átírni :(
Nem baj!
Értjük így is amit közölni akartál:p
Gratula az Óvodásoknak :):)
[HTPA]GeeForce
12-25-2007, 23:47
Nem vaok Ovis.. De van orim a normál csoportban, amit 2006 dec 30-án regiztem. Mehetek? :):)
GeeForce;146675']Nem vaok Ovis.. De van orim a normál csoportban, amit 2006 dec 30-án regiztem. Mehetek? :):)
Nem nemjöhetsz:D:D
Ezt majdnem elfelejtettem: Grat az Ovinak:)
Kutyuleee
12-26-2007, 00:10
Gratsza skacok szép kor;) Rám számithattok:D
OFF
Gondolom nem nagy baj,ha én nem megyek? :D
/OFF
Gratulálok én is 1évet A-ba lehuzni szép idő!
azért annyira nem durva. sokkal több kisebb sorszámú klán található még a játékban.
Kutyuleee
12-26-2007, 00:37
azért annyira nem durva. sokkal több kisebb sorszámú klán található még a játékban.
De ebből csak 2 van fölöttetek;) szal nem rossz az:D amúgy hozzam bogarat is? mert vele meg akkor leszünk 1évesek:D
Gratula az Ovisoknak :) :) :)
Kutyulee nanááá :p
köszi, köszi, köszi :)
Kuty gyere és hozzad Bogarat, igen :)
Gratulálok az Ovisoknak:))
[HTPA]GeeForce
12-26-2007, 09:13
De ebből csak 2 van fölöttetek;) szal nem rossz az:D amúgy hozzam bogarat is? mert vele meg akkor leszünk 1évesek:D
Akkor neked is grat :)
grat az Ovinak;)
találkozóra nem tudok jönni, de arra meg jó szórakozást;):)
*jelentkezikjelentkezikjelentkezik*
:p
*jelentkezikjelentkezikjelentkezik*
:p
gyeregyeregyere :)
Paliking
12-27-2007, 23:44
grat az Ovinak :)
izé röff. Aszonta a tuvaluhaverja hogy muszáj nekem ide írnom. Bár minek. Na mind1, voltam énis ovis. Ottis leszek, egy feltétellel: ott lesz az alapító klánvezér. Árpi nélkül nem megyek :P
De ha tudok én is mindeképp jövök..
De ez evidens is gondolom..
Arraval én is szívesen taliznék rég láttam... jó lenne visszarángatni a hodba :p
De ha tudok én is mindeképp jövök..
De ez evidens is gondolom..
Arraval én is szívesen taliznék rég láttam... jó lenne visszarángatni a hodba :p
Egész jól megvagyok nélküle, még nem hiányzik, csak Ti, szal nagy valószínűség szerint megyek.
izé röff. Aszonta a tuvaluhaverja hogy muszáj nekem ide írnom. Bár minek. Na mind1, voltam énis ovis. Ottis leszek, egy feltétellel: ott lesz az alapító klánvezér. Árpi nélkül nem megyek :P
És Xepi is legyen ott fejvesztés terhe mellett...
Denivel live beszélget, ránk meg xepizik skypon.... :P
Most jól beárultam :P ;)
elvileg mindenki jön tudtommal akit vártam csak tomi szeretné h toljuk egy héttel, mert ő konferencián lesz, de ezt majd még megbeszéljük.
nem toljuk egy héttel, tomi megpróbálja úgy szervezni.
frissítés: jan 25én (péntek) este lesz a tali, ez fix. helyszín később.
Hát nem tudom, hogy ki, mennyire örülne nekem ottan, menyire zavarnám a légkört, mert Arra sem nagyon ismer, és sajna Árdi, Steve, és Grabi kivételével a többiek sem nagyon:S
szerintem sima...baráti kör, teljesen korrekt.
megtanultam szavazást is indítani, szóval használtam is ;)
[HTPA]GeeForce
01-02-2008, 23:50
Bár fogalmam nincs miért szavaztam. a multkor is azt szavaztam, hogy 100 hogy nem megyek. Aztán mégis... :D De sajnos most anyagi helyzetem miatt olyan 40%, hogy nem fogok tudni utazni. :(
Én nagyon szeretnék menni természetesen, de kb annyira bizonyos a jelenlétem, mint a Skype-on -ha sikerül megoldani (minden erőmmel ezen leszek ;) ), akkor megjelenek :D
nem ugyanaz. skypeon opcionális a részvétel és csak klántámadáskor imádkozom, hogy gyere, talira pedig kötelező :)
Arwyl szelleme
01-03-2008, 10:22
olyan pont miért nincs, hogy:
nem látnak szívesen, ezért nem megyek
:)
olyan pont miért nincs, hogy:
nem látnak szívesen, ezért nem megyek
Mert ilyen játékos nincsen :D
Arwyl szelleme
01-03-2008, 10:32
Mert ilyen játékos nincsen :D
:eek:
nem semmi! :D
:eek:
nem semmi! :D
Bizony -úgyhogy még akár te is benézhetnél :D
igazából attól hogy beverek vkit miért ne innék meg vele egy teát és beszélgetnék esetleg a hódító problémáiról vagy örömeiről? nem értem az összefüggést.
Arwyl szelleme
01-03-2008, 13:39
igazából attól hogy beverek vkit miért ne innék meg vele egy teát és beszélgetnék esetleg a hódító problémáiról vagy örömeiről? nem értem az összefüggést.
vagy téged ver be valaki... esetleg azzal ;)
azt négyszer visszaütöm, azzal pedig szívesen ;)
[HTPA]GeeForce
01-03-2008, 16:43
azt négyszer visszaütöm, azzal pedig szívesen ;)
Gnóm vagy? :D Vagy 4*2-es ork? :DDDDDD
vagy aki bever, majd szintet lép... Vagy bever, és újrázik. Vagy bever, és töröl. :D Az 1x sem ütöd vissza. :p:D Vele is? :D
GeeForce;148346']Gnóm vagy? :D Vagy 4*2-es ork? :DDDDDD
vagy aki bever, majd szintet lép... Vagy bever, és újrázik. Vagy bever, és töröl. :D Az 1x sem ütöd vissza. :p:D Vele is? :D
Vele is, de lehet hogy csak egy kérdést tennék fel neki: miért? :)
én is megyek természetesen, úgyis aznap lesz az utsó vizsgám ha minden igaz :)
GeeForce;148346']Gnóm vagy? :D Vagy 4*2-es ork? :DDDDDD
Vagy lefordul, de elotte megvarja, hogy 800k katit rafokozz...
Vele is?! :P
elvileg mindenki jön tudtommal akit vártam csak tomi szeretné h toljuk egy héttel, mert ő konferencián lesz, de ezt majd még megbeszéljük.
Hmm.....
*rovid*
Remy:
nem toljuk egy héttel, tomi megpróbálja úgy szervezni.
frissítés: jan 25én (péntek) este lesz a tali, ez fix. helyszín később.
*rövid*
Remy:
*rövid*
Nem emiatt hummogtem, hanem azert, mert ugye mindenki jon, akire szamitatok.... :)
remy nem erre gondolt, hanem h őt nem vártam...dehát tudtommal nem ovis... még :)
Remy, gyere nyugodtan, de ne hisztizz h a Grabi véletlenül kihagyott :P
Nem emiatt hummogtem, hanem azert, mert ugye mindenki jon, akire szamitatok.... :)
Aki az Oviban valaha megfordult, annak a megjelenés kötelező. Gondolom rájuk utalt Grabi :)
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.