View Full Version : Ki mit hisz el :)
Északföld
02-18-2006, 09:18
Sziasztok!
Sajnos az emberi hiszékenység végtelen. Magam is kíváncsi vagyok rá, mennyire.
Csokibácsi
02-18-2006, 11:19
Asszem jót mulattam, köszi :D
director
02-18-2006, 11:24
Asszem engem ez nem érdekel. Ilyen opció miért nincs?:)
Északföld
02-18-2006, 12:21
Asszem engem ez nem érdekel. Ilyen opció miért nincs?:)
Ha nem érdekel, minek olvasod?:confused:
Olyan opcio is lehetne hogy szeretet:D
director
02-18-2006, 16:52
Ha nem érdekel, minek olvasod?:confused:
nehéz úgy eldönteni valamiről, hogy érdekel-e, ha előtte nem olvasom el:)
Zoli: csinald mar meg nyilt szavazasra ezt a kozvelemeny kutatast...
Északföld
02-18-2006, 17:48
Zoli: csinald mar meg nyilt szavazasra ezt a kozvelemeny kutatast...
Öööö ez nem nyílt szavazás???
Északföld
02-18-2006, 17:58
Olyan opcio is lehetne hogy szeretet:D
Half, csak miattad, indítottam, egy külön szavazást. :D
Nekem úgy tűnik, az egoizmusod határtalan, Észak
Északföld
02-18-2006, 18:06
Hmm, ez ilyen öntömjénező topic?
Ez nem, csak vannak néhányan akik úgy gondolják, hogy sok mindent tudnak, és ezt a hülyeséget terjesztik is :-D. Főleg ez a baj :-D
Amelyik kérdést, nagyon vadnak érzel, azt már rágalmazásban vagy én, vagy régi klántársaim megkapták. :)
Ez nem, csak vannak néhányan akik úgy gondolják, hogy sok mindent tudnak, és ezt a hülyeséget terjesztik is :-D. Főleg ez a baj :-D
Amelyik kérdést, nagyon vadnak érzel, azt már rágalmazásban vagy én, vagy régi klántársaim megkapták. :)
jaj már módosítottam a beírásom, de ez volt az eredeti. A másik -ez olvasható- csak indoklás, de azt hagytam aztán végleg meg. A lényeg: így se, úgy se szimpi:)
Északföld
02-18-2006, 18:12
jaj már módosítottam a beírásom, de ez volt az eredeti. A másik -ez olvasható- csak indoklás, de azt hagytam aztán végleg meg. A lényeg: így se, úgy se szimpi:)
Ilyen opció nincs, akkor menj a másik szavazásra!:p
Ilyen opció nincs, akkor menj a másik szavazásra!:p
Igen, nyilvánvaló, hogy nincs...:)
Öööö ez nem nyílt szavazás???
Zoli: van olyan szavazas ahol latszik hogy nevszerint ki mire szavazott...
Északföld
02-18-2006, 18:31
Zoli: van olyan szavazas ahol latszik hogy nevszerint ki mire szavazott...
Oks, már megvan az opció, a másik szavazás az ilyen :-D
Oks, már megvan az opció, a másik szavazás az ilyen :-D
Szeretnéd tudni, hogy ki szeret, mi? :p Asszem nem szavazok. :D
Igaz, mi meg nem valtottunk uzenetet a jatekban, de lattam mar egy ket altalad kuldott uzenetet! Mondjuk, te magad terjeszted a "hulyeseget" es utanna meglepodsz azon hogy amire eljut valahova addigra megvaltozik az egesz ertelme! Lehet hogy, te cinikusan, viccelve megjegyzel valamit, de altalaban nem latjak az elozmenyeket es utanna eljut olyanokhoz akiknek az egeszrol fogalmuk nincs es terjesztik tovabb amit olvastak!:D
Északföld
02-18-2006, 18:36
Igaz, mi meg nem valtottunk uzenetet a jatekban, de lattam mar egy ket altalad kuldott uzenetet! Mondjuk, te magad terjeszted a "hulyeseget" es utanna meglepodsz azon hogy amire eljut valahova addigra megvaltozik az egesz ertelme! Lehet hogy, te cinikusan, viccelve megjegyzel valamit, de altalaban nem latjak az elozmenyeket es utanna eljut olyanokhoz akiknek az egeszrol fogalmuk nincs es terjesztik tovabb amit olvastak!:D
Nem tehetek róla, de imádom hülyíteni az embereket, ez a véremben van! :D
Külön sikerélmény, ha el is hiszik :)
Nem tehetek róla, de imádom hülyíteni az embereket, ez a véremben van! :D
Külön sikerélmény, ha el is hiszik :)
elhiszem... valoban jo erzes az ilyen, ebben igazat adok! :p
Északföld
02-18-2006, 22:31
elhiszem... valoban jo erzes az ilyen, ebben igazat adok! :p
Nah végre egy lelki társ! :D
Szigibabe
02-18-2006, 22:54
olyan valasztas miert nincs, hogy nem ismerem a Zolit es szep lany vagyok? :D
Északföld
02-19-2006, 00:08
olyan valasztas miert nincs, hogy nem ismerem a Zolit es szep lany vagyok? :D
Ohh a fenébe, ezt pont elfelejtettem, de majd csinálok egy olyan szavazást is :)
Északföld
02-19-2006, 00:57
Nekem úgy tűnik, az egoizmusod határtalan, Észak
Ehh még csak az kéne, hogy Isten :D :D :D
Ehh még csak az kéne, hogy Isten :D :D :D
Most akkor isten vagy démon? Netán Te is kalózkapitány?
Északföld
02-19-2006, 12:05
Most akkor isten vagy démon? Netán Te is kalózkapitány?
Hát,hogy is mondjam, szval Apu az ördög, mivel az ördög nem alszik. Babával mi Tesóók vagyunk, tehát az ördög gyermekei. Babának az a kalóz kapitány volt az utóbbi áldozata (múltkori teliholdnál), azóta azt a szellemet tartja fogva. Lehet már kicsit bele is élte magát, hogy kalóz. Természetesen, mindenkit feáldozunk és ezt bármikor megtehetjük, mert sosem alszunk. :D
Hát,hogy is mondjam, szval Apu az ördög, mivel az ördög nem alszik. Babával mi Tesóók vagyunk, tehát az ördög gyermekei. Babának az a kalóz kapitány volt az utóbbi áldozata (múltkori teliholdnál), azóta azt a szellemet tartja fogva. Lehet már kicsit bele is élte magát, hogy kalóz. Természetesen, mindenkit feáldozunk és ezt bármikor megtehetjük, mert sosem alszunk. :D
Hát ha sosem alszotok akkor csak zombik lehettek, de mint mondod az ördög gyermeki vagytok, tehát akkor nem lehetsz isten, vagy hogy is van ez :S
Lehet, hogy én még kicsi vok ehez :D
Nem olvastam ezta topicot, nem tudom miről volt eddig szó,
Akkor esetleg ha vennéd a fáradságot.........
Nem olvastam ezta topicot, nem tudom miről volt eddig szó, de erre választ kérek: meggömböztem egy országot magam előtt 16 körre. 400el több hektárja van, de mind lerombolva neki. Semmije nincs 17 tolvajon kívül, és azokat se tudom hol laknak. A legfurcsább hogy loptam tőle tekercset, és minden egyes lopásnál egyre több(!) mágiatekercs jött, a többiből nulla. Ugyanakkor a hírnevem egy centit nem változott, pedig az ellenfél ország óriás. Hogy is van ez Ati bácsi?:confused:
Na igen, a szokásos... nem olvasod el, hogy miről szól a topic, de beírogatsz... Miből gondoltad, hogy itt a helye? Az pedig egyáltalán nem furcsa, hogy több teki jön. A tekilopás mértéke függ attól is, hogy neked otthon mennyi van. Ha sok, az elhozott mennyiség is növekedik. Ha neki vagy neked nincs egyetlen darab sem az adott fajtából, nem fog jönni egyetlen darab sem.
Légyszíves, mielőtt a korábbi hozzáállásodat folytatnád, magyarán hülyeségeket írsz, ráadául nem odaillő helyre, először is olvasd el a topicot (mint ahogy nem tetted az enyémmel csak szétbarmoltad), másrészt olvasd el a Hódító nevű stratégiai online játék súgóját!
feltettem a segítségek topicnál a kérdést, nehogy ezt is "szétbarmoljam".
Északföld
02-19-2006, 19:59
Hát ha sosem alszotok akkor csak zombik lehettek, de mint mondod az ördög gyermeki vagytok, tehát akkor nem lehetsz isten, vagy hogy is van ez :S
Lehet, hogy én még kicsi vok ehez :D
Inkább vagyunk a pokolban úr, mint a mennyben szolga. :)
Inkább vagyunk a pokolban úr, mint a mennyben szolga. :)
merész kijelentés :D
Északföld
02-19-2006, 22:25
merész kijelentés :D
Sosem voltnuk bátortalanok :D
Arwyl szelleme
07-19-2006, 21:19
Ki az a Zoli?
Csak annyit akartam ideírni, hogy "Északföld", de ez túl rövid volt és nem engedte be a rendszer ezért ezt a hosszú felesleges mondatot is mellé kellett írnom.
Tehát:
Zoli=Északföld :)
Csak annyit akartam ideírni, hogy "Északföld", de ez túl rövid volt és nem engedte be a rendszer ezért ezt a hosszú felesleges mondatot is mellé kellett írnom.
Tehát:
Zoli=Északföld :)
Érdekes, amik ide vannak írva, én is elég régóta játszom, de soha nem hallottam ezeket a marhaságokat vele kapcsolatban...
Bár pár érdekes dolgot hallottam a klánról, de ezek sztem nem idetartoznak, lehet fele se igaz, de ha a másik fele igen :eek:
Érdekes, amik ide vannak írva, én is elég régóta játszom, de soha nem hallottam ezeket a marhaságokat vele kapcsolatban...
Bár pár érdekes dolgot hallottam a klánról, de ezek sztem nem idetartoznak, lehet fele se igaz, de ha a másik fele igen :eek:
Lehet hogy csak cinizmusból szletett a topic? Lehet hogy mindegyik lehetőség megjelent valamilyen fórumon vádként? Lehet hogy egyik sem igaz? ;)
Lehet hogy csak cinizmusból szletett a topic? Lehet hogy mindegyik lehetőség megjelent valamilyen fórumon vádként? Lehet hogy egyik sem igaz? ;)
Még annyira sose gondolkoztam el rajtuk, meg nem is nagyon érdekeltek, meghallgattam és kész...
inkább irány a stran:D :D :D d
eh mik vannak:D
De jókat olvasgattam itt, nah csak így tovább Zoli!
LotR
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.