View Full Version : Mi az eredményesség fügvénye?
minden nemü támadás eredményesége érdekelne hogy mitöl függ?
pl: mennyit be folyásol mondjuk %ba az hogy alurol mészárlok vagy felülröl?
mennyi lehet a különbség?
de nem csak hadi hanem mondjuk vari és toli akcioknál?
Ha tudja valaki le irhatná mert erröl egy szót se tudok:( és nem is találok:(
Elöre is köszi :D
minden nemü támadás eredményesége érdekelne hogy mitöl függ?
pl: mennyit be folyásol mondjuk %ba az hogy alurol mészárlok vagy felülröl?
mennyi lehet a különbség?
de nem csak hadi hanem mondjuk vari és toli akcioknál?
Ha tudja valaki le irhatná mert erröl egy szót se tudok:( és nem is találok:(
Elöre is köszi :D
Ezek mind-mind olyan dolgok, amiket Magadnak kell kitalálni. (Ha valaki leírja, azt persze nem fogom kiszedni, de erre "hivatalos" választ ne várj.)
Ezek mind-mind olyan dolgok, amiket Magadnak kell kitalálni. (Ha valaki leírja, azt persze nem fogom kiszedni, de erre "hivatalos" választ ne várj.)
en ugy tudom lefel meszarlas 3% felfele 6%
de mar reg csinaltam ilyet, lehet valtozott azota....
:)
de legalább azt áruld el minden fajnál ez az arány egy forma hogy legalább össze hasonlitási alapom legyen :P Vagy ha már igy nincs meg legalább hogy miktöl függ pl más hekin más ez az érték ,arány? faj be folyásolja vagy haderö? bár az utóbbi talán ki löve.
a legnagyobb tényező ha jól tudom az az értékkülönbség.
lényegében, hogy felülről, vagy alulról támadsz.
eggyértelmű, hogyha felülről (erősebb vagy) kissebb lesz az eredményességed.
ha jól tudom, akkor alulról 7%, felülről 3%
de ezeket még befojásolják a faj/személyiségek.
(harcosnál + lesz az eredményességed, az tuti, meg ork nál is, stb, stb.)
javítsatok ki, ha tévednék :)
orknál szerintem nem..de harcosnál biztos..mészárlás atlagban 5%..körül..
Foglaláskor az eredetileg foglalt százalékhoz képest +1 százalékot kap, fosztogatáskor az eredeti zsákmányhoz képest +10%-ot. A pusztítás és mészárlás is 10%-kal nagyobb károkat okoz. '' '' Súgó mondta :P
nem a harcos személyiségröl kérdeztem hanem a fel illetve a lefele támadásról:(
nem a harcos személyiségröl kérdeztem hanem a fel illetve a lefele támadásról:(
Arra is kaptál választ fentebb, én csak az 5%os harcos módósítót cáfoltam :)
100 értékbeli küldönbségnél 1%al kevesebb zsákmányt hoznak a tolik. szóval ha 10000 a küldönbség, akkor nem hoznak semmit, csak a hírnév nő:)
de mi van a fosztogatással? ott is van ilyen? Ha megtámadok egy 80körre lévő orit, 150000 értékküldönbséggel, akkor hozok tőle valamit? az ori amúgy felettem van.
100 értékbeli küldönbségnél 1%al kevesebb zsákmányt hoznak a tolik. szóval ha 10000 a küldönbség, akkor nem hoznak semmit, csak a hírnév nő:)
de mi van a fosztogatással? ott is van ilyen? Ha megtámadok egy 80körre lévő orit, 150000 értékküldönbséggel, akkor hozok tőle valamit? az ori amúgy felettem van.
Fosztogatásnál sokkal kevesebbet számít az értékkülönbség ebben a tekintetben, mint tolvajlásnál. (Logikus is, mert 7-8körre nemigen küldöd ki a seregedet csak a pénzért). Igen hozol.
Fosztogatásnál sokkal kevesebbet számít az értékkülönbség ebben a tekintetben, mint tolvajlásnál. (Logikus is, mert 7-8körre nemigen küldöd ki a seregedet csak a pénzért). Igen hozol.
Hát ha még lenne seregtúltöltés akkor simán kimennének sokan 12-28 körre is otthon meg full marad a védelem :D de hát nincs már ;) :D
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.