View Full Version : Star Wars, avagy ki melyik oldalhoz áll?
Csillagos háborúkat kívánok. Topic Mindenkinek aki érzi magába az erőt és ezt fel is használja.
[HTPA]GeeForce
10-30-2007, 19:28
Egyértelmű sötét. :D:D:D Ez kérdés? :D
[HTPA]GeeForce
10-30-2007, 19:29
103
:D:D:D:D:D:D
*rövid. lógsz egy sörrel.*
:p
BimmBimm
10-30-2007, 19:29
Mijjaza Erő ?
És mijjaza Oldal? :D
Az ERŐ maga Harcosok tanácsi és a mögöttük rejlő gyakorlati hatás:cool:
GeeForce;132798']103
:D:D:D:D:D:D
*rövid. lógsz egy sörrel.*
:p
affene :D:D:D
Pepa 103 :D:D:D
affene :D:D:D
Pepa 103 :D:D:D
Akkor most jövök egy sörrel NEKTEK? Dragi tudom Neked Heineken. Gee, TE milyet kérsz?
Akkor most jövök egy sörrel NEKTEK? Dragi tudom Neked Heineken. Gee, TE milyet kérsz?
csak nekem jössz Geenek én jövök :)
csak nekem jössz Geenek én jövök :)
Tudjuk le azzal, hogy adok egyet Geenek. Hidd el ezt akarod. Hidd el ezt akarod. Ne a szememet a kezemet nézd. Menj és gondold át az életed, utánna ültess virágokat.
Tudjuk le azzal, hogy adok egyet Geenek. Hidd el ezt akarod. Hidd el ezt akarod. Ne a szememet a kezemet nézd. Menj és gondold át az életed, utánna ültess virágokat.
mijjaza virág ?
[HTPA]GeeForce
10-30-2007, 20:20
Szalon szűretlen búzasör, egy szelet citrommal, 4°C-ra hűtve... :D
anyááám, külsőn is játszunk 103-at? és elég csak egy percben írni???
te jó ég!! :eek::eek::eek: hogy én mennyi sörtől estem el msotanában, ááááá:mad::mad:
:D:D:D
ja, jut eszembe, az ERŐ meg én vagyok :)
[HTPA]GeeForce
10-30-2007, 22:26
anyááám, külsőn is játszunk 103-at? és elég csak egy percben írni???
te jó ég!! :eek::eek::eek: hogy én mennyi sörtől estem el msotanában, ááááá:mad::mad:
ja, jut eszembe, az ERŐ meg én vagyok :)
Nem játszunk. Én játszom. :D Ezek a jónépek itt meg koppintják. :D :p :D Mellesleg "elég csak egy percben írni???"? Miért? Itt valahogy be lehet állítani, hogy a másodpercet is mutassa? :D
GeeForce;132863']Nem játszunk. Én játszom. :D Ezek a jónépek itt meg koppintják. :D :p :D Mellesleg "elég csak egy percben írni???"? Miért? Itt valahogy be lehet állítani, hogy a másodpercet is mutassa? :D
na ja, épp ebből gondoltam, hogy nem is játszuk :D:D
[HTPA]GeeForce
10-31-2007, 07:15
na ja, épp ebből gondoltam, hogy nem is játszuk :D:D
Nem tudom hogy játszuk-e vagy sem, de valaki valakinek valamivel lóg. :D:D:D:D Ennyi biztos. :D
GeeForce;132882']Nem tudom hogy játszuk-e vagy sem, de valaki valakinek valamivel lóg. :D:D:D:D Ennyi biztos. :D
Akasztás lesz, jeeeee! Hozom a sámlit, legyen kényelmes az élmény!
:D
Akasztás lesz, jeeeee! Hozom a sámlit, legyen kényelmes az élmény!
:D
Én hozok mellé sört. úgy az igazi:D És csak feszítek a rekeszek között, mint parasztgalamb a hullámpalán. :D és csak az enyém az összes:D apropó! két sörért adok egyet. Áll az alku?
Én hozok mellé sört. úgy az igazi:D És csak feszítek a rekeszek között, mint parasztgalamb a hullámpalán. :D és csak az enyém az összes:D apropó! két sörért adok egyet. Áll az alku?
Ezt nem így gondolod. Én erzem, hogy van benned jó és nem arra két sörre gondoltam, amit most ittál. Ne térj le a helyes öszvényről.
Ezt nem így gondolod. Én erzem, hogy van benned jó és nem arra két sörre gondoltam, amit most ittál. Ne térj le a helyes öszvényről.
Tegnap ha csak kettő lett volna...:D De nagyon jó vagyok. Ott vagyok méter vastagon. De most akkor ösvény vagy öszvér?;)
ösvény vagy öszvér?;)
A jediknek is néha ki kell ereszteni a gőzt. 1 sör nem sör, kettő sem és így tovább...
Croissant
11-01-2007, 21:42
De most akkor ösvény vagy öszvér?;)
Esetleg köszvény :)
A jediknek is néha ki kell ereszteni a gőzt. 1 sör nem sör, kettő sem és így tovább...
ehh... nem is vagy Te igazi sörivó...
egy sör: nem sör
két sör: fél sör
négy sör: egy sör -> egy sör: nem sör :D
két sör = 2*(egy sör) = 2*(nem sör) = nem sör. :D
vagyis ha egy sör nem sör, akkor 2 sör nem lehet fél sör. :D
eccerű, nem? :D
egyébként az elméám is sötét. :D
Te itt nekem ne tegyél mindenféle krikszkrakszokat a sör mellé, mint a csövecske meg a hópehely okés? Jóhogy nem akarod itten nekem lederivélni a sört :mad:
[HTPA]GeeForce
11-07-2007, 22:33
Hé! a sört nehogy már lederiáljátok basszus... Inkább hatványozzátok! :D
GeeForce;134189']Hé! a sört nehogy már lederiáljátok basszus... Inkább hatványozzátok! :D
Sztem meg nem kell itt a matek a sörrel. Egyedül akkor kell matekolni, hogyha rendeled. :D "Csapos négy sört kérek!!!" Ilyen egyszerű a képlet.:D
Sztem meg nem kell itt a matek a sörrel. Egyedül akkor kell matekolni, hogyha rendeled. :D "Csapos négy sört kérek!!!" Ilyen egyszerű a képlet.:D
És akkor a csapos kihoz 1 sört:(
:D:D
[HTPA]GeeForce
11-08-2007, 07:39
felőlem hozhat 1 sört is....
(2 literes korsóban.):D
A sör a sötét oldal felé húz. Nem szabad- legyez a kezével- nem szabad.
GeeForce;134234']felőlem hozhat 1 sört is....
Sőt az sem baj, hogyha csak egy sörcsapot hoz az asztalhoz, és gyorsba beköti. 50 literrel ellenék egy ideig:D
[HTPA]GeeForce
11-08-2007, 11:07
Én is. Az első 6 liter mehetne húzóra, és miután 3 hétig feküdnék a kórházban (ha egyáltalán sikerül megmenteni), akkor még mindig van 44 literem... És így tovább. fél évig simán meglenne a programom. :DDDDDDDDD
Kutyuleee
11-08-2007, 18:11
pedig a legjobb sör melett matekozni:D
Matekozzon akinek jólesik. Én csak natúrban sörözgetek. Igaz nem is vagyok matekos:D:D:D
Sőt az sem baj, hogyha csak egy sörcsapot hoz az asztalhoz, és gyorsba beköti. 50 literrel ellenék egy ideig:D
GeeForce;134234']felőlem hozhat 1 sört is....
És akkor a csapos kihoz 1 sört:(
:D:D
GeeForce;134189']Hé! a sört nehogy már lederiáljátok basszus... Inkább hatványozzátok! :D
Te itt nekem ne tegyél mindenféle krikszkrakszokat a sör mellé, mint a csövecske meg a hópehely okés? Jóhogy nem akarod itten nekem lederivélni a sört :mad:
ehh... nem is vagy Te igazi sörivó...
egy sör: nem sör
két sör: fél sör
Matekozzon akinek jólesik. Én csak natúrban sörözgetek. Igaz nem is vagyok matekos:D:D:D
Ennek mi köze az Erő örök harcához????
[HTPA]GeeForce
11-09-2007, 09:45
A sörnek magas a midiklorián tartalma. hiszen ha megiszod, erősebb leszel tőle! :D:D:D:D:D
Ennek mi köze az Erő örök harcához????
Ha erős vagy megiszod a sört,ha nem iszod meg,szóval gyenge vagy,akkor nem is vagy férfi:cool::D:D
sör mellett matek? shimán. :D
de akkor kell valami erős is, biztos, ami biztos alapon. :D
Ha erős vagy megiszod a sört,ha nem iszod meg,szóval gyenge vagy,akkor nem is vagy férfi:cool::D:D
... és az igazi férfinek van kis kettes orijai is tudom.
sör mellett matek? shimán. :D
de akkor kell valami erős is, biztos, ami biztos alapon. :D
1 sör-2 rum, 3 sör-4 vodka.... -tök részeg.
Tegnap végre teljesült egy régi álmom:
Megszereztem a : Sötét erők ébredése című könyvet, ami a Thrawn trilógia 2. kötete. Az 1. és a 3. már megvan.
[HTPA]GeeForce
03-20-2008, 18:42
én meg feltelepítettem a gépemre vagy 4 SW játékot... :p pár napja ezekkel tolom. :D Nyilván a sötét oldallal, vagy valamilyen birodalmi harcossal nyomulok.... :rolleyes: :) :D
GeeForce;166196']én meg feltelepítettem a gépemre vagy 4 SW játékot... :p pár napja ezekkel tolom. :D Nyilván a sötét oldallal, vagy valamilyen birodalmi harcossal nyomulok.... :rolleyes: :) :D
OKáj Tibi:D:D:D:D:p
Csak vigyázz;):D
[HTPA]GeeForce
03-21-2008, 05:49
mér? te dzsedáj vagy ? :O
Dr Rozi rendel
03-21-2008, 08:28
az nagyon gáz, ha egyetlenegy részt se láttam???:):o
nagyjából tudom mi a szitu, de tényleg csak nagyjából... :D
Smooth Scroller
03-22-2008, 09:51
GeeForce;166196']én meg feltelepítettem a gépemre vagy 4 SW játékot... :p pár napja ezekkel tolom. :D Nyilván a sötét oldallal, vagy valamilyen birodalmi harcossal nyomulok.... :rolleyes: :) :D
aztan mi az a 4?
Nem volt alkalmad vagy késztetésed? :)
Mert gyorsan pótolnod kell :p
Ez teljesen olyan, mint amikor exem megnézte a "Rómeó és Júlia" színdarabot, vagy 100x és utánna megkérdezi Tybaltnak mi a szerepe.:rolleyes:
aztan mi az a 4?
A sith visszatér, A sithek ébredése, A sith nagyúr, Az endori és a yavini csata másként.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.