View Full Version : Grat Pepanak a 382\486.-ik üzenetéhez!
Ilyen akár nekem is lehet:) Grat magamnak. Én csak 2 kockás szeretnék lenni.
én szülinapomkor akartam ezekhez hasonló témákat nyitni :)
neharagudj pepa, de ennek most volt értelme, hogy nyitottál egy ilyet:confused:
még, ha 400 vagy 500 értem, de 382, az még nem is kerek szám:p
Valezius
07-21-2007, 17:23
még, ha 400 vagy 500 értem, de 382, az még nem is kerek szám:p
Nem az a lényeg, hanem a 2zöld kocka :p
szerintem attól még igencsak messze van (abból gondolom, hogy még nekem is kell egy pár, és ő mögöttem van jócskán még...), de biztos ezen szeretne változtatni:)
szerintem attól még igencsak messze van (abból gondolom, hogy még nekem is kell egy pár, és ő mögöttem van jócskán még...), de biztos ezen szeretne változtatni:)
Én úgy tudom, hogy a mások által kapott zöldek után számít. 100 után lesz 2 kockás a tag. Vagy tévedek?
Igazából semmi, de se Synkel, se Kutyuleee nem különb nálam. Gondoltam én magamnak csinálok egy önfényezős topikot.
Én úgy tudom, hogy a mások által kapott zöldek után számít. 100 után lesz 2 kockás a tag. Vagy tévedek?
nem tévedsz, de nekem még ahhoz kell jópár elismertségi pont, és te mögöttem vagy pár ponttal;)
Igazából semmi, de se Synkel, se Kutyuleee nem különb nálam. Gondoltam én magamnak csinálok egy önfényezős topikot.
ők se maguknak nyitottak;)
és szerintem nyugodtan lazíthatnál már, mert nem tudok róla, hogy bárki is mondta volna, hogy Synkel vagy Kutyulee különb nálad;)
képzeld én se kaptam 1k-nál, mint még elég sokan mások, de nem érdekel, mert csak egy formalitás...hogy ezt egyáltalán számoljuk (az más kérdés, hogy engem érdekel:D)
Pepa: Ati nem azért nyitott topikot Synkelnek meg Kutyuleeenak, mert nagy havero, hanem valszeg ez egy beépített modul a fórummotorban, ami nemrég került be. Ezért be lehetne fejezni az egymás piszkálását!
nem tévedsz, de nekem még ahhoz kell jópár elismertségi pont, és te mögöttem vagy pár ponttal;)
Mennyi van nekem, ha ennyire tudod, hogy előttem vagy?
én 32. vagyok a listán te meg 60. (tény, hogy igencsak nagyot léptél előre a listán...). nem mondom, hogy nem lesz 2 kockád, de egyelőre még kell egy pár pont, minimum 20-25.
én 32. vagyok a listán te meg 60. (tény, hogy igencsak nagyot léptél előre a listán...). nem mondom, hogy nem lesz 2 kockád, de egyelőre még kell egy pár pont, minimum 20-25.
Van ilyen lista? Ez nekem új:eek: Merre van?
Ennyit melozni egy kis elismertségért... Egyébként gratszi Pepa!:)
Van ilyen lista? Ez nekem új:eek: Merre van?
Tagjaink gomb és ott az elsimertségre kattintasz ;)
Pepa: Ati nem azért nyitott topikot Synkelnek meg Kutyuleeenak, mert nagy havero, hanem valszeg ez egy beépített modul a fórummotorban, ami nemrég került be. Ezért be lehetne fejezni az egymás piszkálását!
Ne értsd félre, én nem piszkálásból nyitottam ezt a topicot, hanem kiváncsiságból. Kinek van jó indulata és ellenszenve velem szemben.:rolleyes:
Tahjaink gomb és ott az elsimertségre kattintassz ;)
Köszi, a tagokat már korábban is néztem, de ez eddig nem tünt fel.
bajom nincs veled pepa...tőlem még csak zöldet kaptál, szövim is voltál már, csak nem igazán értettem a topic indítatását:o
de gratula a 386 üzidhez;)
de még egy kérdés: mit jelent a címben a 486???
vagy ennyi üzid van olyan topicocban, ahol nem számol?
de még egy kérdés: mit jelent a címben a 486???
vagy ennyi üzid van olyan topicocban, ahol nem számol?
104 úgynevezett nem értékelhető üzenetem van, ami az általámos beszélgetésekben és az egyéb kategoriákban lett leírva.
96 úgynevezett nem értékelhető üzenetem van, ami az általámos beszélgetésekben és az egyéb kategoriákban lett leírva.
úgy értettem, hogy a 486-382 van más topicban;)
akkor jól gondoltam:)
Nem kell itt variálni. Kutyulee meg én régi megbízható motorosok vagyunk nyalizás terén, szal kaptunk topikot, és ennyi:D:D:D
Pepa, ne irigykedj:)
Nem kell itt variálni. Kutyulee meg én régi megbízható motorosok vagyunk nyalizás terén, szal kaptunk topikot, és ennyi:D:D:D
Egy picit azért hagy már:o Na légyszi-légyszi:)
Motoros nyalizas? Ez kegyetlen...
Grat Pepa:)
Csak így tovább;)
Grat Pepa:)
Csak így tovább;)
nahh grat mindenkinek :D:D
látom, már Te is ződben jársz ;)
nahh grat mindenkinek :D:D
látom, már Te is ződben jársz ;)
pff:D:D
Hát,ha rajtad múlik akkor tudod hol vagyok?:D
Amúgy -28-at dolgoztam le nagyjából amit főleg Atinak köszönhetek ,de hát az élet már csak ilyen.
Talán egyszer ad nekem egy +20-at érő elismertséget:D
Ja és ezúton szeretném megköszönni minden kedves és kedvtelen embernek a sok pozitív elismertséget.
Nagyon jó arc vagyok és azt hiszem így jobban nézek ki.
Aki esetleg szeretné az áldásomat az nyugodtan lökhet még rám zőődet hisz én megáldok mindenkit,ha kell:D
pff:D:D
Hát,ha rajtad múlik akkor tudod hol vagyok?:D
Amúgy -28-at dolgoztam le nagyjából amit főleg Atinak köszönhetek ,de hát az élet már csak ilyen.
Talán egyszer ad nekem egy +20-at érő elismertséget:D
Ja és ezúton szeretném megköszönni minden kedves és kedvtelen embernek a sok pozitív elismertséget.
Nagyon jó arc vagyok és azt hiszem így jobban nézek ki.
Aki esetleg szeretné az áldásomat az nyugodtan lökhet még rám zőődet hisz én megáldok mindenkit,ha kell:D
pedig múltkor még hogy hirdetted, hogy Te akarsz lenni a pirosak vezére, én csak segíteni akartam :D
erre itt elárultad a bajtársaidat... és zöld lettél, háát milyen dolog ez? :D
Csokibácsi
07-21-2007, 23:16
Ennyire meleg van? :P
pedig múltkor még hogy hirdetted, hogy Te akarsz lenni a pirosak vezére, én csak segíteni akartam :D
erre itt elárultad a bajtársaidat... és zöld lettél, háát milyen dolog ez? :D
Őszintén megmondom neked,hogy a kezdő fórumozók kedvét az is nagyon eltudja venni a fórumozástól,ha egy beírása után hat régi tag neki ugrik és lehurrogják meg szépen bepirosítják.
Én nem fogok pirosat osztani csak szürkét egyenlőre,de nem tartom jó nevelési eszköznek ezt a fajta jelölgetést.
És még így zöldként is vállalom amit akkor írtam!
A pirosak vezére még mindig én vagyok és ha kell akkor támogatom őket.
Az életben is aki egy kicsit rosszabúl áll abba nem belerúgni kell ,hanem támogatni!
Sok embernek a stílusán szörnyülködök néha és a zöld pöttyeikkel se érnek semmit a szememben.
Akinek nem inge..
Ennyire meleg van? :P
már nincs meleg:D
én megáldok mindenkit,ha kell:D Csak ovatosan azzal az aldas osztogatassal, nehogy itt a fél Hodito aldott allapotba kerüljön!
Azért Pepa topicját ne offoljuk szét teljessen!
Itt csak pepának kell gratulálni és őt kell támogatni esetleg isteníteni:D:D
Csak ovatosan azzal az aldas osztogatassal, nehogy itt a fél Hodito aldott allapotba kerüljön!
okéé:D
De egy szökét most menyertél;)
Ezennel szamókát megáldom!!
Remélem nem lesznek mellékhatásai az erőteljes áldásomnak.
Ezennel szamókát megáldom!!
Remélem nem lesznek mellékhatásai az erőteljes áldásomnak.
Jesszus! Ezt a perverziot...
Jesszus! Ezt a perverziot...
:D:D
Erre nem is tudok mit mondai.
Lebuktam:(
:D:D
Erre nem is tudok mit mondai.
Lebuktam:(
Ne részletezd... *ha nem irnék többet, belehaltam a nevetésbe...*
Ez amugy tok hulyeseg 382/486 az kisebb mint 1, tehat nincs is meg hozzaszolasa a pepanak :)
Ez amugy tok hulyeseg 382/486 az kisebb mint 1, tehat nincs is meg hozzaszolasa a pepanak :)
Remedy, akkor Te ahhoz gratulálj, hogy hsz nélkül vagyok zöld:D:D
Kutyuleee
07-22-2007, 22:51
Motoros nyalizas? Ez kegyetlen...
Érdemes kiprobálni, nálunk bevált:D:D
Én is gratulálok a már 390-re duzzadt hsz-okhoz:D:D (az legalább kerek)
Pepa mindjárt 400.hsz lesz
Grat hozzá:D:D
Büszke vagyok rád:D
zöldekben viszont picit megtorpant:p
Így is sokat segítettetek a 2.-ik kockához:D
Így is sokat segítettetek a 2.-ik kockához:D
Neked igy kell összevadászni a két kockát? Igy nincs igazi értéke.
Neked igy kell összevadászni a két kockát? Igy nincs igazi értéke.
azt hiszem, hogy elég sokan tudják már, hogy az elismertégi kocka dísz, és nem a tudásodat tükrözi:o
azt hiszem, hogy elég sokan tudják már, hogy az elismertégi kocka dísz, és nem a tudásodat tükrözi:o
Ez igy van. De én azért soha nem kértem kockát :)
Ez igy van. De én azért soha nem kértem kockát :)
konkrétan elismertségi pontot én se, de zöld például ennek a topicnak a megnyitása után lettem:o
aztán, azóta nem kértem zöldet, igazából érdekelni se érdekelt soha, kivéve mikor 99 volt, hogy egy pont kéne, de senkitől se kapok:)
aztán amikor kaptam, akkor rögtön két embertől:rolleyes:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.