PDA

View Full Version : lesz újra teszt?

vereslaszlo
02-08-2006, 22:39
A multkori nagy változásoknál a paraméterek és egyébb funkciok ellenőrzésére a Hoditónak volt egy zárt teszt változata.

A mostani fejlesztés záró szakaszában lesz-e ilyen?

Mert, ha lesz, akkor azon szívesen résztvennék ugyan ugy, ahogy az elözön is.

Laci

Ati
02-08-2006, 22:41
A multkori nagy változásoknál a paraméterek és egyébb funkciok ellenőrzésére a Hoditónak volt egy zárt teszt változata.

A mostani fejlesztés záró szakaszában lesz-e ilyen?

Mert, ha lesz, akkor azon szívesen résztvennék ugyan ugy, ahogy az elözön is.

Laci

Ez attól függ, hogy mit értesz "mostani fejlesztés" alatt. Ha azt, amiről egy szót se szólok, akkor igen, ott lesz teszt.

wand
02-08-2006, 22:42
idézet Atitól: " Bár a témát itt megnyitottam, jelenleg a Hódítón nem zajlanak nyilvános fejlesztések.

Ez azt jelenti, hogy a háttérben történnek apróbb módosítások, amik a stabilitást érintik, esetleg apróbb, a játékot is érintő változások, amik az országok és ezzel együtt a játékkörnyezet változásával szükségessé válnak, de komolyabb funkcionális bővítések jelenleg nem zajlanak."

ebből kiindulva nincs mit letsztelni sem :)

Ati
De ez még nagyon odébb van.

lagen
Ez attól függ, hogy mit értesz "mostani fejlesztés" alatt. Ha azt, amiről egy szót se szólok, akkor igen, ott lesz teszt.

nah hát ez aztán jó teszt lehet, ha nem mondod el:)

wand
02-08-2006, 22:43

Ati, eg yszt se szólsz az időjárásról.. ha mjad 1x benyögöd, hogy szép idő van, akkor ezek szerinte azt majd le lehet tesztelni? :D

vereslaszlo
02-08-2006, 22:44
Természetesen ugyan arra gondolok, amire te is.
Laci

szork
06-08-2006, 13:02
sziasztok!

Ati: az elözőről pont lemaradtam, de a következőhöz szivesen jelentkeznék, csak szeretném tudni, hogy lehet majd

köszönöm

szork

Ati
06-08-2006, 14:10
Ati: az elözőről pont lemaradtam, de a következőhöz szivesen jelentkeznék, csak szeretném tudni, hogy lehet majd

Levlistán szoktam ezt meghirdetni, most valószínüleg itt a fórumon is meglesz.

Egyelőre a sokszerveres felállásra folyik az átállás, ennek a végefele járunk már. Ha ez mindenestől elkészült, akkor kezdődnek csak komolyabb fejlesztések, és X hónap, mire azok olyan állapotba kerülnek, hogy publikus teszt lehetséges.

Valezius
09-03-2007, 18:01
Mijaza teszt? :confused:

Tyborrex
09-03-2007, 18:38
Mijaza teszt? :confused:

Teszt az mikor nagyon egyszerűnek látszó dolgokat kérdeznek/kérnek tőled vagy próbálnak veled megcsináltatni, de te nagyon könnyen elszúrod!