View Full Version : Chat: 2007. 06. 29.
Tegnap esten olyan jól beindult a baglyos topic. ;) De az ugye nappal nem használható ;), én meg ma megint egy csomó dolgot csinálok, ami közben néha jó egy kis "chat", úgyhogy íme a mai chat topic, hátha valaki csatlakozik. :D
Tegnap esten olyan jól beindult a baglyos topic. ;) De az ugye nappal nem használható ;), én meg ma megint egy csomó dolgot csinálok, ami közben néha jó egy kis "chat", úgyhogy íme a mai chat topic, hátha valaki csatlakozik. :D
lol :D:D:D szép napunk van ma :D
lol :D:D:D szép napunk van ma :D
Jah. :D Viszont chat topic, szóval hozzászólásszámot nem növel, aki csak arra hajtana, az hoppon marad. :D
Jah. :D Viszont chat topic, szóval hozzászólásszámot nem növel, aki csak arra hajtana, az hoppon marad. :D
ehhh fenébe :D:D:D akkor is meglesz ma az 1300 :D:D:D
ehhh fenébe :D:D:D akkor is meglesz ma az 1300 :D:D:D
Hát hallod én Kutyulit már tök rég kinéztem, hogy szerintem ő lesz az első, aki megkapja a gratulációkat az új modultól, de csak nem akarta elérni az 1000-t. ;) 998, és ír... olyan topicba, ahol nem számolódik... :D Onnantól, hogy kinéztem, hogy biztos hamar meglesz, szerintem majdnem 2 hét volt. :D:D:D
Neked az a 2... egy hét alatt tuti meglesz! :D
Hát hallod én Kutyulit már tök rég kinéztem, hogy szerintem ő lesz az első, aki megkapja a gratulációkat az új modultól, de csak nem akarta elérni az 1000-t. ;) 998, és ír... olyan topicba, ahol nem számolódik... :D Onnantól, hogy kinéztem, hogy biztos hamar meglesz, szerintem majdnem 2 hét volt. :D:D:D
Neked az a 2... egy hét alatt tuti meglesz! :D
E felől biztosítalak :D:D:D na keresek minnyá valami topicot ahova írok :D:D:D főleg ha itt vagy és gratulálni fogsz :D :rolleyes:
E felől biztosítalak :D:D:D na keresek minnyá valami topicot ahova írok :D:D:D főleg ha itt vagy és gratulálni fogsz :D :rolleyes:
1300 beírásra is beteszek mindjárt valami meglepetést... ;) Mondjuk... ööö... sorsol 5 és 168 kör kitiltás között a Hódban? :D:D:D
1300 beírásra is beteszek mindjárt valami meglepetést... ;) Mondjuk... ööö... sorsol 5 és 168 kör kitiltás között a Hódban? :D:D:D
őőőőőő Ati te ma olyan kedves vagy :D:D:D Asszem inkább mégse írok sehova :rolleyes: :D
ajaj :)
Sárki jobban jársz ha ma strandra mész :)
őőőőőő Ati te ma olyan kedves vagy :D:D:D
Régi hétvégi játékok hangulatát idézi pedig. ;)
Jó móka volt, amikor ötödiknek kellett írnod, és kaptál 100k egységet. Az első 4 pedig... ööö... nem. :D Különböző dolgokat kaptak, például kitiltás, vagy ők elvesztették az összes egységeiket stb. Jó móka volt mindig. :)
úgy látszik :) Nem jössz ?:D
Nanana, ne tessék meleget akarni. Olyan jó volt a tegnapi hűvös idő. Olyan kéne egész nyáron! :)))
Azt én is szívesebben csinálnám munka helyett...:D
Régi hétvégi játékok hangulatát idézi pedig. ;)
Jó móka volt, amikor ötödiknek kellett írnod, és kaptál 100k egységet. Az első 4 pedig... ööö... nem. :D Különböző dolgokat kaptak, például kitiltás, vagy ők elvesztették az összes egységeiket stb. Jó móka volt mindig. :)
tiszta szerencsejáték :D:D
Mennék én, de meló van :(
Mindenkinek most jut eszébe új bútort készítettni.
tiszta szerencsejáték :D:D
Tetszett az embereknek... :) Mondjuk leginkább annak, aki ötödik lett ilyen esetben... ;)
Telót vigyél, és élő közvetítést kérünk. Képekkel. ;)
Nanana, ne tessék meleget akarni. Olyan jó volt a tegnapi hűvös idő. Olyan kéne egész nyáron! :)))
Ma sincs még olyan meleg, remélem nem is lesz, ez még teljesen kellemes a munkához.
Sárkinak meg küldünk kizárólag a strand fölé trópousi melget :)
Ez elég jó ötlet:)
Ez elég jó ötlet:)
Elvenné a figyelmeteket a munkáról csak a sok dögös maca :)
Sárki ne vigyál telcsit, majd csak mesélj mi volt :D:P
aha persze :D csakis előbb még 5 és 168 közötti kitiltást sorsoltál volna az orimra most meg én tegyek veled jót :D:D:D:D:D
Ma sincs még olyan meleg, remélem nem is lesz, ez még teljesen kellemes a munkához.
Sárkinak meg küldünk kizárólag a strand fölé trópousi melget :)
Zöld az egész ország a riasztási térképen, akkor ma nem várható, hogy megint fák dőlnek ki, és mindent elönt a víz, ugye? :D
Zöld az egész ország a riasztási térképen, akkor ma nem várható, hogy megint fák dőlnek ki, és mindent elönt a víz, ugye? :D
trópusi vihar vagy trópusi meleg ha rólam van szó egyre megy :D:D:D hátha rám dűlik egy fa :D
Elvenné a figyelmeteket a munkáról csak a sok dögös maca :)
Sárki ne vigyál telcsit, majd csak mesélj mi volt :D:P
Leszavazod, és csak bútorkészítő osztály webcam-jét teszed fel? :D
trópusi vihar vagy trópusi meleg ha rólam van szó egyre megy :D:D:D hátha rám dűlik egy fa :D
És mivel nem csinálsz képeket, nem tudunk menni menteni se...
Úgyhogy ilyen téren ne halgass Renire. ;) Saját biztonságod érdekében 10 percenként minimum 1 képet ell küldened. :D:D:D
aha persze :D csakis előbb még 5 és 168 közötti kitiltást sorsoltál volna az orimra most meg én tegyek veled jót :D:D:D:D:D
Velem? Most ia s köz érdekeit tartom szem előtt. ;)
És mivel nem csinálsz képeket, nem tudunk menni menteni se...
Úgyhogy ilyen téren ne halgass Renire. ;) Saját biztonságod érdekében 10 percenként minimum 1 képet ell küldened. :D:D:D
miről ?:D:D:D 10 percenként elküldöm ugyanazt a dolgot csak más szögből fényképezve :D:D:D
sajnos semmi vihar nincs kilátásban, ahogy én néztem :(
már nem a kidőlt fák miatt sajnos mega károk miatt, hanem mert a viharok lenyűgözőek....imádom őket
Velem? Most ia s köz érdekeit tartom szem előtt. ;)
oké rendben :D:D pörög a topicod Ati :D
miről ?:D:D:D 10 percenként elküldöm ugyanazt a dolgot csak más szögből fényképezve :D:D:D
Jól hangzik, feltéve, hogy meg tudunk egyezni a "dolog" mibenlétéről... :D:D:D
sajnos semmi vihar nincs kilátásban, ahogy én néztem :(
már nem a kidőlt fák miatt sajnos mega károk miatt, hanem mert a viharok lenyűgözőek....imádom őket
Én csak bentről... Viharban kint lenni annyira nem élvezetes...
oké rendben :D:D pörög a topicod Ati :D
Te meg még mindig jó messze vagy az 1300-tól. :p
Jól hangzik, feltéve, hogy meg tudunk egyezni a "dolog" mibenlétéről... :D:D:D
hát őőőő :D:D:D
Te meg még mindig jó messze vagy az 1300-tól. :p
félek elérni az 1300.-at :D
Na tessék, lassan meg kisajátítja valaki az éjjeli bagoly topicot:
http://forum.queosia.com/member.php?u=2467
:D:D:D
Leszavazod, és csak bútorkészítő osztály webcam-jét teszed fel? :D
jaja, gondolom már mindenki ég a vágytól, hogy fűrészelő meg gyaluló embereket kukkoljon :D
egyébként csak a ti érdeketekben szavaztam le, ha Sárki közvetítene, a mai teljesítménye mindenkinek értékelhetetlen lenne :P
félek elérni az 1300.-at :D
Azt látom. :D Nagyon nem akar ez menni. :D
Azt látom. :D Nagyon nem akar ez menni. :D
cheater :p:p:p:p:D:D:D
cheater :p:p:p:p:D:D:D
Pedig nem is. :D
sírok :( üzit akartam írni erre kiírja a rendszer hogy nincs ilyen azonosító :( És törölt akinek üzit akartam írni :(:(:(:( De kár :D
Fransisco
06-29-2007, 09:49
Nem nővel? :eek:
Én csak arra hajtanék, úgyhogy megyek is, pá! :D
sírok :( üzit akartam írni erre kiírja a rendszer hogy nincs ilyen azonosító :( És törölt akinek üzit akartam írni :(:(:(:( De kár :D
Azt hiszem ezek után be kell vezetni a "törlésig írni akarás" kifejezést is... :D
Nem nővel? :eek:
Ööö, nem. Az max az éjjeli baglyos topicba, éjjel. ;) Korhatáros... ;)
Azt hiszem ezek után be kell vezetni a "törlésig írni akarás" kifejezést is... :D
nem tudom miért törölt :D pedig nem is bántotta senki :D jah és figyelitek már 1299 :D:D:D
És természetesen a bűnösök anarchba mennek...:D
Hé, figyeld már, közelít... Nagyon strandra akarsz már végre menni? :D
Hé, figyeld már, közelít... Nagyon strandra akarsz már végre menni? :D
bizony :D:D:D Viszem a telóm is :D asszem pár napig elég is volt belőlem :D:D:D
bizony :D:D:D Viszem a telóm is :D asszem pár napig elég is volt belőlem :D:D:D
Ne feledd: 10 percenként jelentést, és friss képeket kérünk! :D
Ne feledd: 10 percenként jelentést, és friss képeket kérünk! :D
rendben :D Hol a topicom ?:D:D:D na jó egy zölddel is megelégszem :D
rendben :D Hol a topicom ?:D:D:D
Ide jöhet. :p
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.