PDA

View Full Version : 24

Pages : [1] 2

Remedy
02-07-2006, 18:07
Akkor ez se maradjon ki... mer megneztem a 4 evadot es most megy az 5. januar egytol de abba meg nem neztem bele, talan majd ha meglesz mind... de lehet nem birom ki... perpill asszem 5x07nel tart :D

Ati
02-07-2006, 18:08
Az első évad tetszett. Nagyon.

A másodikat nem tudtam végignézni, a 3-4. epizódnál meguntam, annyira vontatott volt számomra.

Remedy
02-07-2006, 19:41
Az első évad tetszett. Nagyon.

A másodikat nem tudtam végignézni, a 3-4. epizódnál meguntam, annyira vontatott volt számomra.
igen, a 2 a legrosszabb... probald ki akkor a harmat :D

Toto
02-07-2006, 19:46
Azt sem tudtam, hogy több évad van :eek:
Az első nagyon tetszett...

TM Laci
02-07-2006, 21:37
Most miről van szó? a 24 az egy sorozat címe?:)

Szigibabe
02-07-2006, 21:46
igen TM, a 24 az egy sorozat, es ha nem tevedek sokat hasonlit a Harmadik muszakhoz :)

TM Laci
02-07-2006, 21:48
kösz, még nem is hallottam róla:)

Szigibabe
02-07-2006, 21:50
en is csak veletlen fedeztem fel a teveujsagban :)

Toto
02-07-2006, 21:50
ja, várjatok, én el vagyok tévedve:D
én a 24 órára gondoltam :)

Ati
02-07-2006, 22:36
Ez végülis az sztem...

Az a címe, hogy "24", és egy terror-elhárító csoport 24 óráját mutatja be. Az első rész éjféltől hajnal 1-ig, a 2. rész hajnal 1-ről hajnal 2-ig, a 3. rész hajnal 2-től 3-ig stb.

Marha uncsinak tűnik így, de az első évadja nagyon jól meg van csinálva, tényleg izgalmas végig.

Remedy
02-07-2006, 22:59
Ez végülis az sztem...

Az a címe, hogy "24", és egy terror-elhárító csoport 24 óráját mutatja be. Az első rész éjféltől hajnal 1-ig, a 2. rész hajnal 1-ről hajnal 2-ig, a 3. rész hajnal 2-től 3-ig stb.

Marha uncsinak tűnik így, de az első évadja nagyon jól meg van csinálva, tényleg izgalmas végig.

ati, szerintem nezd meg a 3-at.... szolj ha erdekel :)

Ati
02-07-2006, 23:20
ati, szerintem nezd meg a 3-at.... szolj ha erdekel :)

Nincs benne olyan szál, ami a 2-re épül?

A 2 elején teljes a káosz, ha nem láttad az első évadot.

Toto
02-08-2006, 07:22
Na akkor mégiscsak. Szigibabe harmadik műszakos hasonlata megzavart.
:)

Remedy
02-08-2006, 08:52
Nincs benne olyan szál, ami a 2-re épül?

A 2 elején teljes a káosz, ha nem láttad az első évadot.

hat ennyire mar nem emlekszem..... gondolom "vegigszenvedni" a 2t meg mar nem akarod :D mondjuk szerintem az sem annyira rossz, de a tobbi tenyleg jobb :)

Szigibabe
02-10-2006, 21:20
Na akkor mégiscsak. Szigibabe harmadik műszakos hasonlata megzavart.
:)

bocsi Toto, nyilvan osszekevertem egy masik sorozattal... annyi van! :o

Ati
02-10-2006, 21:20
bocsi Toto, nyilvan osszekevertem egy masik sorozattal... annyi van! :o

Szerintem a 23-mal, vagy a 25-tel keverted. :D

Szigibabe
02-10-2006, 21:30
Szerintem a 23-mal, vagy a 25-tel keverted. :D

neemm uuugy... :P:P

sorozatbol van sok, szamokat meg amugy is nehezen tudok megjegyezni... nem fer a fejembe :D

Remedy
02-13-2006, 17:33
neemm uuugy... :P:P
sorozatbol van sok, szamokat meg amugy is nehezen tudok megjegyezni... nem fer a fejembe :D

ezzel elegge feladtad a magaslabdat, hogy akkor mi fer a fejedbe? :)

godgod2
02-13-2006, 17:35
24? Nem is tudtam hogy ilyen is van:p :cool:

norbucso
08-26-2007, 20:09
A 2. évad a legunalmasabb és legrosszabb?????

Bármerre mentem csak ezt hozták ki a legizgalmasabb évadnak, és személy szerint is ez a legodab...osabb évad. A végén már ideggörcs gyötört, hogy mi lesz már. Elmondhatatlan.

norbucso
08-26-2007, 20:11
Szerintem a 3. és 6. évad eddig a legtrébb, főleg a 3. mert megjátszott a kezdeti probléma és sok az ellentmondás. DE hát izlések és pofonok.

Ati
08-26-2007, 20:27

Bármerre mentem csak ezt hozták ki a legizgalmasabb évadnak, és személy szerint is ez a legodab...osabb évad. A végén már ideggörcs gyötört, hogy mi lesz már. Elmondhatatlan.

Én elkezdtem nézni, és egyszerűen nembírtam... Olyan unalmas volt számomra, hogy az leírhatatlan... A vége lehet, hogy jó, de odáig nem jutottam... :D

Valezius
08-26-2007, 20:30

Szerintem az, borzasztó pocsék lett. Főleg az első 12rész körül. A végén feljavul.
Bár én csak 1-2-őt láttam meg a háromnak az elejét, az nagyságrendekkel jobb, mint a 2.

Pedig azt hittem, ha egy filmben felrobban egy atombomba az csak jó lehet... :D

norbucso
08-26-2007, 20:41
A 6. évadban fel is robban, de nem ér sokat.

Valezius
08-26-2007, 20:44
A 6. évadban fel is robban, de nem ér sokat.

Mert a másodikban nem robban fel? ;)

norbucso
08-26-2007, 20:45
Jó, de nem a belvárosban...

monro
09-29-2007, 11:40
hat ennyire mar nem emlekszem..... gondolom "vegigszenvedni" a 2t meg mar nem akarod :D mondjuk szerintem az sem annyira rossz, de a tobbi tenyleg jobb :)

Én nem láttam a 2. évadot, de teljesen jól megértettem a 3.-at ettől függetlenül :) Inkább az 1. évadból van benne egy szál :D

Remy leköteleznél ha valami másolatban el tudnád juttatni hozzám a 2. évadot :) De csak akkor ha legalább magyar felirat van hozzá, mert az angolom elég vicces :D

Remedy
09-29-2007, 14:32
Én nem láttam a 2. évadot, de teljesen jól megértettem a 3.-at ettől függetlenül :) Inkább az 1. évadból van benne egy szál :D

Remy leköteleznél ha valami másolatban el tudnád juttatni hozzám a 2. évadot :) De csak akkor ha legalább magyar felirat van hozzá, mert az angolom elég vicces :D

Hm, en azt mar letoroltem, perpill a 6. sorozat van meg csak, felirattal... De majd utananezek :)

Valezius
09-29-2007, 14:33

Ha nem utálnám a 2. évadot, akkor tvben nézném, mivel tvsorozat, és vetítik az m1-en, vasárnap éjjel :D

A 3. évadot is tvben nézném, ha a Cool nem vette volna le a műsorról :(

Remedy
09-29-2007, 14:35
Ha nem utálnám a 2. évadot, akkor tvben nézném, mivel tvsorozat, és vetítik az m1-en, vasárnap éjjel :D

Marpedig szinkronnal tok rossz... szerintem :)

monro
09-29-2007, 14:50

Ja vasárnap éjjel...
Egyrészt legtöbbször alszom másrészt nincs kedvem 24 hétig izgulni mi lesz :D

Valezius
09-29-2007, 15:02
Ja vasárnap éjjel...
Egyrészt legtöbbször alszom másrészt nincs kedvem 24 hétig izgulni mi lesz :D

Nekem volt :) Kivéve a 2. évadnál, de nem az izgalom miatt, viszont a vége annak se olyan rossz :)
Másrészt én arra vagyok képtelen, hogy leüljek a gép elé, és nézzem, akár egybe, akár részletekben :)

Az egyetlen szívás, ha pár rész kimarad :o

monro
09-29-2007, 15:11
Az egyetlen szívás, ha pár rész kimarad :o

Na erről van szó...
Asszem most lesz a 3. vagy 4. része az MTV1-en de eddig csak az elsőt tudtam megnézni :( Így aztán nem sok értelme van pedig odáig vagyok a filmért is és Sutherlandért is ugyhogy sztem nem lehet olyan szar, hogy ne tudjam jóizűen végignézni :)

Remedy
09-29-2007, 15:16
Na erről van szó...
Asszem most lesz a 3. vagy 4. része az MTV1-en de eddig csak az elsőt tudtam megnézni :( Így aztán nem sok értelme van pedig odáig vagyok a filmért is és Sutherlandért is ugyhogy sztem nem lehet olyan szar, hogy ne tudjam jóizűen végignézni :)

Hm, nekem is az egyik kedvenc szineszem, de en a hangjat is nagyon kedvelem, az angolt... :)

Ps: A Fulket lattad? (Phone booth) Termeszetesen angolul, felirattal - o a hangja a bergyilkosnak - nagyon jo szerintem... :)

monro
09-29-2007, 15:17
Hm, nekem is az egyik kedvenc szineszem, de en a hangjat is nagyon kedvelem, az angolt... :)

Ps: A Fulket lattad? (Phone booth) Termeszetesen angolul, felirattal - o a hangja a bergyilkosnak - nagyon jo szerintem... :)

Sajnos nem. Pedig már terveztem, hogy megnézem, de ugye a teendőim picit visszatartanak mostanában a mozizástól :(

Valezius
01-10-2008, 03:50
22zseniális rész után az utolsó kettőre se tudom azt mondani, hogy rossz volt, csak, hát többre számítottam.

Valami olyan csalódás volt, mint a Helyszínelők 7. évadjával. ölni tudtam volna érte, hogy lássam az új részeket :D Erre ilyen pocsék vackot raktok elém, aztán persze az is felpörgött.

No vissza a lényeghez :) Aki nem akarja, nem kell elolvasnia :)

Az első részek egyből magával ragadtak, bár ott is voltnémi kifogásolni való:
A drog problémának nem volt sok értelme szerintem, szeriencsére elég hamar hanyagolásra kkerült ez a téma, és nem rontotta el a sorozatot

Aztán mind mondtam, egészen a 23. részig semmi újabb kivetnivalót nem találtam benne.
Ez a vigyük be a lányt a fertőzött épületbe jelenet eléggé hasonlított arra, amikor a 2. évadban fenyegették a terroristát, hogy lelövik a fiát.

Egyéb kifogásolni való: A régi ócska nyomkövetős trükköt még elfogadom, de elég nagyot szívtak volna, ha 1. Nem fehér embernek rakja át a nyomkövetőt. 2. Már azelőtt átrakja, hogy a metró kifut az előző állomásról.

Végül de nem utolsó sorban, amikor lelövik a főgonoszt az meg az első évadot idézte fel bennem.

És még "poén" se volt a végén, mint az első két évadban.

Valezius
06-15-2008, 18:26
Egyszerűen csodás volt.

Az eleje és a vége is, a közepéből sajnos maradtak ki részek.

Új ötletekből nem volt hiány, főleg a vége tetszett nagyon, dehát az eleje se volt semmi.

Ajánlom mindenkinek :)

Remedy
06-15-2008, 18:29
Egyszerűen csodás volt.

Az eleje és a vége is, a közepéből sajnos maradtak ki részek.

Új ötletekből nem volt hiány, főleg a vége tetszett nagyon, dehát az eleje se volt semmi.

Ajánlom mindenkinek :)

Ejnye. Mar a 6.-on is tul kellene lenned. :)

ps: gratula a Senoir memberhez, mitol lehet? a 3k hozzaszolastol? :)

Azert vmit irj is rola, mert nalam mar tokre osszefolynak az evadok :)

A 6ost is tok regen lattam :)

Valezius
06-15-2008, 19:01
Ejnye. Mar a 6.-on is tul kellene lenned. :)

ps: gratula a Senoir memberhez, mitol lehet? a 3k hozzaszolastol? :)

Azert vmit irj is rola, mert nalam mar tokre osszefolynak az evadok :)

A 6ost is tok regen lattam :)

Teljes sorozatot csak TV-ben nézek, és most még csak ezt adták :)

4. évad:
A vége az, hogy ellopnak egy nukleáris fejet, és lopakodó rakétával lövik ki az egyik amerikai nagyvárosra.
A végén azt vártam, hogy valami olyasmi lesz, mint a Halj meg máskorban (James Bond), dehát végül nem :)

ps: igen attól lehet

Valezius
06-16-2008, 14:13
Egyébként a 3. évad legjobb jelenete nálam, az alábbi:

Tony: Igazad van Jack, hibáztam.
Jack: Nem Tony te kettőt hibáztál.

Ezt megismételhették volna a 4.évadban:

Logan: hibáztam, szabadon engedtem egy terroristát
Valaki: Nem elnök úr, ön kettőt hibázott :)

Na mindegy, azért odagondoltam :)

Remedy
01-13-2009, 12:05
Kezdodik a 7. evad! Hurrrrraaaaa! :)

Mar a redemption is tok jo volt felvezetonek! Mindenki nezze! :)

Ati
01-13-2009, 12:12
Kezdodik a 7. evad! Hurrrrraaaaa! :)

Mar a redemption is tok jo volt felvezetonek! Mindenki nezze! :)

Mikor, hol? (Bár van 5 évad elmaradásom... :D)

Valezius
01-13-2009, 12:14
Sajnos nem vagyunk előfizetve a foxra :( (Vagy ahol adják)
Meg amúgy is még csak az ötödiket láttam, ami annyira gyenge volt, hogy nem is írtam ide róla semmit. (Ugyanakkor a 12. része valami fantasztikus volt, amikor megtámadták az elhárítást)

De majdha egyszer eljut ide is, akkor kötelességből biztos megnézem.

Remedy
01-13-2009, 12:18
Mikor, hol? (Bár van 5 évad elmaradásom... :D)

A Foxon kezdodott, par napja. De en letolteni szoktam, ami meg egyelore legalis. 4 resz jott ki eddig. :)

Ps: szerintem a 3as evadig mindenkepp juss el, onnan meg mar muszaj lesz vegignezned :)

Dus
01-13-2009, 13:21
Én is elkezdtem nézni, jelentem, mert a tesóm letöltötte, gondolom akkor nem hagyom ki :) Még csak 7 részt láttam az első évadból, de nagyon-nagyon megfogott ;)

J.Ati
01-13-2009, 13:22
Én nem láttam egy részt se:)
Valahogy ez kimaradt az életemből.

Remedy
01-13-2009, 13:24
Én is elkezdtem nézni, jelentem, mert a tesóm letöltötte, gondolom akkor nem hagyom ki :) Még csak 7 részt láttam az első évadból, de nagyon-nagyon megfogott ;)

Ha egy tanacsot adhatok, es esetleg szeretned fejleszteni picit az angoltudasod, a masodik evadtol felirattal nezd. Sokkal jobb, Kiefer Sutherland eredeti hangja szerintem zsenialis... :)
(az elso evadot en is szinkronosan talaltam meg, de utana vegig eredetiben neztem) :)

Attila: Ugorj neki! :)

J.Ati
01-13-2009, 13:29
7 évaddal vagyok lemaradva:D
Lehet belenézek:)

Ati
01-13-2009, 13:38
Az első évad szerintem jópofa. Tetszett ez az egyedi megoldás, hogy 1 órányi esemény 1 epizód. Azt hittem, hogy így dög unalom lesz, de végül nem lett az. :)

De a második évadot képtelen voltam végignézni, mert az már viszont tényleg dögunalomnak tűnt az elején.

Dus
01-13-2009, 13:38
Ha egy tanacsot adhatok, es esetleg szeretned fejleszteni picit az angoltudasod, a masodik evadtol felirattal nezd. Sokkal jobb, Kiefer Sutherland eredeti hangja szerintem zsenialis... :)
(az elso evadot en is szinkronosan talaltam meg, de utana vegig eredetiben neztem) :)

Dual Channales hangja van, szal ez nem lesz probléma, köszi :D