View Full Version : Ötlet (:
Lenne egy ötletem ,a véleményeteket kérném:)
Na szal ha mondjuk írnék az egyik témába reggel,és mondjuk vissza jövök este akkor nem csak annyi lenne hogy "olvasatlan üzenetek"és bejön az összes téma ahova írtak, hanem ahova írtam témába a cim után lenne, h "+xx" üzenet..vagyis mikor én utoljára irtam abba a témába,azóta hány vki írt hozzá vmit:)
Remélem értitek h mire célzok:)
nem rossz ötlet, de ha mondjuk írsz reggel 80 témában, akkor ugyanott tartunk...
Cassandra
06-12-2007, 16:41
Plusz van olyan gomb, amivel az első olvasatlan üzihez ugrik neked a fórum.
Én csak tetem egy javaslatot,ha neked ennyi hozzá fűzni valod van akkor gratula^^....:rolleyes::rolleyes:
Cassandra
06-12-2007, 16:50
Én csak tetem egy javaslatot,ha neked ennyi hozzá fűzni valod van akkor gratula^^....:rolleyes::rolleyes:
He? Most mirosszat mondtam?:confused:
Komolyan nem értem, miért számít, hogy 20 HSZ született, vagy 18, ha úgyis elolvasnád?:confused:
én se értem. szerintem ez tök fölösleges lenne.
He? Most mirosszat mondtam?:confused:
Komolyan nem értem, miért számít, hogy 20 HSZ született, vagy 18, ha úgyis elolvasnád?:confused:
Nem mondtál semmi roszat:p:p
Ez csak egy ötlet,ha nem tetszik akkor nem tetszik..ilyen egyszerű:D
Lenne egy ötletem ,a véleményeteket kérném:)
Na szal ha mondjuk írnék az egyik témába reggel,és mondjuk vissza jövök este akkor nem csak annyi lenne hogy "olvasatlan üzenetek"és bejön az összes téma ahova írtak, hanem ahova írtam témába a cim után lenne, h "+xx" üzenet..vagyis mikor én utoljára irtam abba a témába,azóta hány vki írt hozzá vmit:)
Remélem értitek h mire célzok:)
őőőőő van egy olyan funkció hogy követett témák oda benyomod a reggel nyitott topicodat este belépsz rányomsz a vezérlőpultra és tááááádáááámmmm ott van a témád amit követhetsz ..... és utánna számolj :)))
Valezius
06-12-2007, 17:08
Nekem nem ahhoz ugrik. :mad:
De most tényleg mi alapján dönti el, hogy melyik volt az utolsó olvasatlan?
Mert én akárhányszor próbáltam nem úgy működött ahogy vártam.
Az ötlethez: elvagyok nélküle, általában úgyis rákattintok, aztán ki, és csak máskor olvasom végig a topicot, kivéve a pár témát, amit nyomon követek rendesen :)
Cassandra
06-12-2007, 17:12
Nekem nem ahhoz ugrik. :mad:
De most tényleg mi alapján dönti el, hogy melyik volt az utolsó olvasatlan?
Mert én akárhányszor próbáltam nem úgy működött ahogy vártam.
Az ötlethez: elvagyok nélküle, általában úgyis rákattintok, aztán ki, és csak máskor olvasom végig a topicot, kivéve a pár témát, amit nyomon követek rendesen :)
Nem tudom, nekem jól működik.
Egyébként szerintem ugyanúgy működik, mint az olvasott, olvasatlan privik, ha egyszer rákattintassz, akkor úgy veszi, hogy elolvastad.
Csokibácsi
06-12-2007, 18:56
Biztos én vagyok fejben gyenge, vagy a meleg ártott meg, (vagy a sör volt kevés) de tompa eszemmel nem látom át, miért jó nekem, ha tudom, hányan írtak utánam egy témában.
Jó ötlet, támogatom.
Még így utolag annyit tenék hozzá,hogy sztem más is járt már ugy nem 1x ,hogy rohan épen dolgára,melo vagy vmi/feküdni..és nincs idelye feliratkozni a témára^^(vagy épenségel elfelejti ,hogy hova is írt.Ha csak én jártam így akkor elnézést kérek:))
És sztem elönyös dolog lenne,ha automatikusan megjegyezné ,hogy hova írtam és ,hogy mennyit írtak utánam...:o Akkor könnyen nyomon vezető lehetne az összes topic ahova " beszálltam" :):):rolleyes:
Még így utolag annyit tenék hozzá,hogy sztem más is járt már ugy nem 1x ,hogy rohan épen dolgára,melo vagy vmi/feküdni..és nincs idelye feliratkozni a témára^^(vagy épenségel elfelejti ,hogy hova is írt.Ha csak én jártam így akkor elnézést kérek:))
És sztem elönyös dolog lenne,ha automatikusan megjegyezné ,hogy hova írtam és ,hogy mennyit írtak utánam...:o Akkor könnyen nyomon vezető lehetne az összes topic ahova " beszálltam" :):):rolleyes:
Azok a témák, ahova írtál, egy kis nyilacskával jelölve jelennek meg. Ha rámész az egérrel, megtudod hány hozzászólásod volt a témában és mikor volt az utolsó.
Valezius
06-12-2007, 22:57
Azok a témák, ahova írtál, egy kis nyilacskával jelölve jelennek meg. Ha rámész az egérrel, megtudod hány hozzászólásod volt a témában és mikor volt az utolsó.
Na akkor ez már meg is valósult :D
Cassandra
06-12-2007, 22:59
Azt jelzi is, hogy hova írtál.:)
(látom fáziskéstem)
Ez pedig beállítható a Vezérlőpultban: ha szeretnéd, akkor minden olyan témára automatikusan feliratkozol, amihez hozzászólsz. Így ezek egyhelyen jelennek meg, sőt, még e-mail értesítést is kaphatsz, ha valaki hozzászól. Ez szintén opcionális, és beállítható.
hopsz,ez nekem felse tünt ez a kis apróság :eek::eek: most már a topic teljesen értelmetlen^^:p
nagyon szépen köszönök mindent:)
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.