View Full Version : Eltünt képek S.O.S.
Sziasztok!
Sajnos teljesen eltüntek a fényképeim (800 db) amiket nem írtam ki, de egy programnak hála vissza lehetett állítani őket:-)
Csak egy apró kicsi probléma van, hogy a visszaállított képeket nem lehet megnyitni és nem tudom miért.
Ha valaki tudja hogyan lehetne újra használni ezeket a képeket, kérem írja meg.
Köszönöm
Sziasztok!
Sajnos teljesen eltüntek a fényképeim (800 db) amiket nem írtam ki, de egy programnak hála vissza lehetett állítani őket:-)
Csak egy apró kicsi probléma van, hogy a visszaállított képeket nem lehet megnyitni és nem tudom miért.
Köszönöm
Első tippem, hogy a filenevek nem stimmelnek. Ajd nekik valami kép-észerű kiterjesztést, lehetőleg olyat, ami volt. pl: .jpg
Első tippem, hogy a filenevek nem stimmelnek. Ajd nekik valami kép-észerű kiterjesztést, lehetőleg olyat, ami volt. pl: .jpg
Sajnos van jpg kiterjesztése is a képeknek de semmi nem hajlandó megnyitni.
Ha esetleg küldök neked egy ilyen furmányos képet megnéznéd hogy hogyan lehetne átalakítani valamit rajta hogy megint látható legyen?
director
02-06-2006, 23:59
Sajnos van jpg kiterjesztése is a képeknek de semmi nem hajlandó megnyitni.
Ha esetleg küldök neked egy ilyen furmányos képet megnéznéd hogy hogyan lehetne átalakítani valamit rajta hogy megint látható legyen?
az adatvesztés csúnya dolog.. sajnos mivel tömörített képekről van szó, így elég kis esély van arra, hogy viszontlátod őket..
Sziasztok!
Köszönöm
Sajnos tapasztalatom szerint, amit ezek a visszaállító progik visszahoznak és nem működik, akkor az nem is fog :( :(
De azert probálkozz, hátha összejön...
Köszi mindenkinek, még nem adom fel, hátha...
Gabriella
02-26-2006, 07:24
Nekem is van ilyen problémám:( Nem tudnátok valamien programot ajánlani?? mert pár képet sikerült valahogy visszahoznom régi formájába, de egy csomó van, aminek a kép fele hiányzik.....
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.