PDA

View Full Version : Szabályos?

Anonymus
04-19-2007, 18:01
Azt tudom hogy a nolmál játékban az 5. szinten csak 1 országod lehet az anarchistában akármennyi de mivan ha a nolmárban az 5. szinten van egy országod és az anarchista csoportba is inditas néhányat az úgy szabályos?:confused:

BimmBimm
04-19-2007, 18:03
Azt tudom hogy a nolmál játékban az 5. szinten csak 1 országod lehet az anarchistában akármennyi de mivan ha a nolmárban az 5. szinten van egy országod és az anarchista csoportba is inditas néhányat az úgy szabályos?:confused:

Nemrég ugyanezt kérdeztem, és igen szabályos!

Arden
04-20-2007, 07:40

természetesen szabályos.
összekötni sem kötelező őket,de azért érdemes a vip miatt.

invisible
04-20-2007, 07:46
természetesen szabályos.
összekötni sem kötelező őket,de azért érdemes a vip miatt.
Ez nekem is új:)
Valahogy a súgót értelmezve nem ez jött le, de biztos igazatok van.;)
Én olyasmit olvastam a súgóban, hogy 5. szinten semmilyen formában nem lehet két orija valakinek.

tdomo
04-20-2007, 08:26
Ez nekem is új:)
Valahogy a súgót értelmezve nem ez jött le, de biztos igazatok van.;)
Én olyasmit olvastam a súgóban, hogy 5. szinten semmilyen formában nem lehet két orija valakinek.

Amikor regisztrálsz, le van írva, hogy az anarchista csoport kivétel.

"Egy csoportban csak egy országod lehet, valamint a rendes játék (ide értve az anarchista csoporton kívüli összes csoportot: normál sebességu, lassú sebességu, gyors sebességu csoportok) ötödik (kezdő) szintjén összesen 1 darab lehet."

Kutyuleee
04-20-2007, 09:27

"Egy csoportban csak egy országod lehet, valamint a rendes játék (ide értve az anarchista csoporton kívüli összes csoportot: normál sebességu, lassú sebességu, gyors sebességu csoportok) ötödik (kezdő) szintjén összesen 1 darab lehet."

igen ott van, csak kusza mondtat:D nekem spec a főorim van anarchban:D

invisible
04-20-2007, 10:42

Ez igaz, de én úgy értelmeztem, hogy az anarhista csoport úgy kivétel hogy ott lehet akár hány orid, de nem úgy értelmeztem hogy a rendes csoport mellett is lehet anarhista csoportba orid:)

Ati
04-20-2007, 10:46
Ez igaz, de én úgy értelmeztem, hogy az anarhista csoport úgy kivétel hogy ott lehet akár hány orid, de nem úgy értelmeztem hogy a rendes csoport mellett is lehet anarhista csoportba orid:)

A rendes csoport mellett is lehet az anarchista csoportban országod.

invisible
04-20-2007, 10:52
A rendes csoport mellett is lehet az anarchista csoportban országod.

Értem, Köszönöm;)