View Full Version : Supernatural - Odaát
Cassandra
02-07-2007, 13:44
Azthiszem épp "jókor" indítom a témát, hisz két nap múlva leveszik műsorról ezt a sorozatot (Végetér az első széria, a másodikról pedig nem tudok, hogy megvette-e az rtl.).:)
Szellemkergetős, olykor hátborzongatós, izgalmas kis sorozat... nagyon ijedőseknek közvetlen lefekvés elött egy-két rész megtekintését nem kifejezetten ajánlom.:D
dreaman68
02-07-2007, 15:16
én vagyok akkor az aki egyetlen egy részt se látott belőle:D de biztos jó:D meg drukkolok h ne vegyék le végleg
én vagyok akkor az aki egyetlen egy részt se látott belőle:D de biztos jó:D meg drukkolok h ne vegyék le végleg
Amikor már totál elfelejtetted, hogy miről szól, akkor elkezdik majd újra adni, de nem szólnak előre, hogy menni fog, csak amikor már az új évadból lemaradtál 3 részről, akkor esik le, hogy jéé, ez megy? :)))
Ahogy ez lenni szokott. :)))
dreaman68
02-07-2007, 15:32
Amikor már totál elfelejtetted, hogy miről szól, akkor elkezdik majd újra adni, de nem szólnak előre, hogy menni fog, csak amikor már az új évadból lemaradtál 3 részről, akkor esik le, hogy jéé, ez megy? :)))
Ahogy ez lenni szokott. :)))
igazán azért nem néztem mert nem igazán édekel, vagyis igazán nem érdekel. De már szólok ide is:D meg ha megakarom nézni letöltöm
Cassandra
02-07-2007, 16:00
igazán azért nem néztem mert nem igazán édekel, vagyis igazán nem érdekel. De már szólok ide is:D meg ha megakarom nézni letöltöm
Én is letöltöttem, úgy néztem meg, ami kimaradt. TV-ben szerintem összesen egy részt láttam.:)
Viszont azt nem értem, ha nem érdekel, akkor azt feltétlen hangozatni kell, vagy ezt csak a tiszteletemre teszed?:confused:
norbucso
08-26-2007, 20:07
2. évad vége mekkora volt? hú de ütött, ajánlom nézésre. Már csak a testvérek egymást szívatása is nagyon jó, de még a poénok? Látni kell.
Emberek, az ilyen letöltögetés az lopás, csak nehogy gond legyen a szellemi értékekkel való visszaéléssel.
Emberek, az ilyen letöltögetés az lopás, csak nehogy gond legyen a szellemi értékekkel való visszaéléssel.
Ezt megint rosszul tudod. :)
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.