View Full Version : Hódító Költők Háziversenye - kérdések, megbeszélések
Cassandra
01-04-2007, 16:50
Off:
Edu, már ne haragudj, de elolvastad az első hozzászólást?
"-Mindenki jelölhet írásokat, akármelyik játékostárstól (Saját magát természetesen senki nem jelölheti.). "
Off:
Edu, már ne haragudj, de elolvastad az első hozzászólást?
"-Mindenki jelölhet írásokat, akármelyik játékostárstól (Saját magát természetesen senki nem jelölheti.). "
Edu jelölte magát?:confused: :confused: :confused:
Cassandra
01-04-2007, 16:56
Edu jelölte magát?:confused: :confused: :confused:
Igen, két verssel, az egyik nem is szerepel a fórumon, a másikat pedig nem ő tette fel az oldalra.;)
Igen, két verssel, az egyik nem is szerepel a fórumon, a másikat pedig nem ő tette fel az oldalra.;)
Kitörölted? mert én nem láttam:)
Cassandra
01-04-2007, 17:01
Kitörölted? mert én nem láttam:)
Ki!Én már csak ilyen gonosz vagyok.;)
Ki!Én már csak ilyen gonosz vagyok.;)
Lacqa rakta fel a verses topikba, erre gondolsz? Bár már nem emlékszem pontosan. Miért más nem rakhatja be? Jah és egyáltalán nem vagy gonosz, a szabályokat be kell tartani:)
Hát jelöltem magam, mert nem olvastam el, hogy nem lehet.
Cassandra
01-04-2007, 17:06
Lacqa rakta fel a verses topikba, erre gondolsz? Bár már nem emlékszem pontosan. Miért más nem rakhatja be? Jah és egyáltalán nem vagy gonosz, a szabályokat be kell tartani:)
Más is berakhatja, de úgy nem lehet nevezni. Még akkor sem, ha ezt Puma teszi meg.
Másnak se engedtem meg, edunak se fogom.
Hát hiába! Aki írni tud, az olvasni nem :) :) :)
Más is berakhatja, de úgy nem lehet nevezni. Még akkor sem, ha ezt Puma teszi meg.
Másnak se engedtem meg, edunak se fogom.
Éljen Cassandra, az igazságos! Nincsenek kivételek:)
Edu! tedd fel a verses topikba, de jelölni, már asszem késő, pedig tényleg nagyon jók! :)
Cassandra
01-04-2007, 17:11
Edu! tedd fel a verses topikba, de jelölni, már asszem késő, pedig tényleg nagyon jók! :)
Majd jövőre.;)
Hát hiába! Aki írni tud, az olvasni nem :) :) :)
Fújjátok fel magatokat. nem érdekel az egész:) De nehogy megharagudjatok...
Majd jövőre.;)
Idén, vagy ez az év kimarad?
Cassandra
01-04-2007, 17:12
Idén, vagy ez az év kimarad?
Nem, de még idén szavazás se volt.:)
Fújjátok fel magatokat. nem érdekel az egész:) De nehogy megharagudjatok...
:p :p :p áááá, dehogy....:mad: :mad: :mad:
Nem, de még idén szavazás se volt.:)
Vagyis úgy gondoltam, hogy idén újból elindítod a versenyt. Ősz tájékán?
Cassandra
01-04-2007, 17:15
Vagyis úgy gondoltam, hogy idén újból elindítod a versenyt. Ősz tájékán?
Ha lesz rá igény, akkor igen.:)
egy javaslat nem kellett volna törölni edu versét hanem mondjuk oda írni hogy versenyen kivül vagy bemutatóra nme kell egyből kukába vágni :):p De persze te dolgod csak egy ötlet
Cassandra
01-04-2007, 17:22
egy javaslat nem kellett volna törölni edu versét hanem mondjuk oda írni hogy versenyen kivül vagy bemutatóra nme kell egyből kukába vágni :):p De persze te dolgod csak egy ötlet
Nem kukába lett vágva, viszont a verseknek van egy külön topik, nem akarom oda bekeverni a nem jelölt verseket, mert abból a topikból kell majd szavazni, ott az off és minden egyébb csak zavaró tényező.:)
Nem kukába lett vágva, viszont a verseknek van egy külön topik, nem akarom ide bekeverni a nem versenyző verseket, mert abból a topikból kell majd szavazni, ott az off és minden egyébb csak zavaró tényező.:)
értem igazad van :)
Cassandra
01-04-2007, 17:31
értem igazad van :)
Köszönöm.:)
Feltettem a versekhez..szabály az szabály. Tudom én mi a rend
Cassandra
01-04-2007, 17:44
Rendben, ne haragudj, de más versét is vissza dobtam, ugyanezzel ez indokkal, nem lenne sportszerü, ha a tied maradhatott volna.:)
szerencsére azt is tudod mi a vers :)
Egyéb téma
Deni..ez jó vers grat..
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.