View Full Version : Megkergült a Hód órája!
Nálam most ennyit mutat
2006-12-03 22:14:06
De ha frissítek akkor visszaugrik a rendesre aztán újabb frissítés és újra ezt mutatja
Valezius
12-03-2006, 18:58
5V belső fórumán is jelezték ,hogy gondok vannak. Nekem még jó. :D
Nálam most ennyit mutat
2006-12-03 22:14:06
De ha frissítek akkor visszaugrik a rendesre aztán újabb frissítés és újra ezt mutatja
No nézzünk két idézetet:
1, ennek a témának a tartalmáról:
"Hibajelzések A nemrégiben történt változtatásokkal kapcsolatos hibajelzések."
Az általad említett az pontosan melyik nemrég történt változással kapcsolatos hibajelzés?
2, a fórum szabályzatából:
"Ha úgy véled, hogy a játékban hibát találtál, akkor első körben olvasd el a vonatkozó súgókat, majd ezután olvasd el azokat mégegyszer. Ha még mindig úgy gondolod, akkor a játék ügyfélszolgálati címére írj e-mailt."
Ez a téma mióta számít ügyfélszolgálati e-mail címnek?!
No nézzünk két idézetet:
1, ennek a témának a tartalmáról:
"Hibajelzések A nemrégiben történt változtatásokkal kapcsolatos hibajelzések."
Az általad említett az pontosan melyik nemrég történt változással kapcsolatos hibajelzés?
2, a fórum szabályzatából:
"Ha úgy véled, hogy a játékban hibát találtál, akkor első körben olvasd el a vonatkozó súgókat, majd ezután olvasd el azokat mégegyszer. Ha még mindig úgy gondolod, akkor a játék ügyfélszolgálati címére írj e-mailt."
Ez a téma mióta számít ügyfélszolgálati e-mail címnek?!
Elnézést kérek! csak tudatni akartam veled! De mindegy akkor ezentúl szemét leszek és nem akarok jót senkinek!
Elnézést kérek! csak tudatni akartam veled! De mindegy akkor ezentúl szemét leszek és nem akarok jót senkinek!
És ezért úgy döntöttél, hogy csakazért se írsz e-mailt, ahonnan megtudhatom, hanem füstjeleket adsz le inkább, esetleg aranyhalat fogsz, és azt kívánod, hogy valamilyen telepatikus úton tudjam meg. Értelek...
Én a "Hibajelzések" topic címet "Legújabb változásokkal kapcsolatos hibajelzések"-re változtatnám. Vagy valami ilyesmire.
Úgy tűnik, elég sokan nem olvassák az apróbb betüt...
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.