View Full Version : Elakadtam
DerMedve
01-28-2006, 17:18
Az 5. szinten 600 heki felett van az országom.
Lebontottam több 100 épületet és építés alá tettem,de még mindig az írja ki a feljutásnál a maximális földnél,hogy nem megfelelő. 500 hekire bontottam le.
Az ottani fórumra egyéb okok miatt nem szeretnék írni,remélem itt tud nekem valaki segíteni.
Az 1000 kör a TOP30% ideje is megvan és a kövi.csoportban nincs országom.
Előfordúlhat,hogy nem frissített még a rendszer?
Lebontottam több 100 épületet és építés alá tettem,de még mindig az írja ki a feljutásnál a maximális földnél,hogy nem megfelelő.
Ezt, hogy az üres területet, amivel fel tudnál lépni, azonnal be is kell építened, amivel már nem tudsz fellépni, ki javasolta? Mert hogy a súgóban nem ez van, ez tuti. :)
Igen:) ez a gond hogy beépitetted:))
600 ha a limit. 600nak kell max lenned az összes épülé, és beépitetted. a többi üres.
VICONT!!
amik épülnek azok L fognak veszni. xó van 300 beépitetted, 200 épülő, és 100 üres, akkor ha fellépsz lesz 1 500ha-s (abból 100 üres) orid.
Ha a max heki fölött csak üres legyen!
Másképpen nem tudsz lépni.
Lebontottam több 100 épületet és építés alá tettem,de még mindig az írja ki a feljutásnál a maximális földnél,hogy nem megfelelő. 500 hekire bontottam le.
Az ottani fórumra egyéb okok miatt nem szeretnék írni,remélem itt tud nekem valaki segíteni.
Az 1000 kör a TOP30% ideje is megvan és a kövi.csoportban nincs országom.
Előfordúlhat,hogy nem frissített még a rendszer?
Vagyis a fölös területet hagyd meg üresnek és akkor nemlesz gond, majd azt a rendszer elveszi lépéskor.
A 600hekid nyugodtan be lehet építve
Ezt, hogy az üres területet, amivel fel tudnál lépni, azonnal be is kell építened, amivel már nem tudsz fellépni, ki javasolta? Mert hogy a súgóban nem ez van, ez tuti. :)
"Szintlépéskor a képzés alatt lévõ katonák elvesznek, akárcsak az írás alatt lévõ tekercsek, és az építés alatt lévõ épületek (ez utóbbinál a helyük is!). "
Szerintem innen gondolhatta, hogy be kell építeni ugyan én ezt sohasem értelmeztem úgy , de kitudja ki-mire képes! :P
A 600hekid nyugodtan be lehet építve
Legyen is beépítve, mert ami építés alatt van, az elveszik.
Aki unatkozik, annak ezzel a módszerrel lehet 0 hektáros országot csinálni (minden építés alatt, és úgy fellépni), mókás onnan feljutni a top30-ba. :) De ezt csak a nagyon unatkozóknak ajánlom. :)
Legyen is beépítve, mert ami építés alatt van, az elveszik.
Aki unatkozik, annak ezzel a módszerrel lehet 0 hektáros országot csinálni (minden építés alatt, és úgy fellépni), mókás onnan feljutni a top30-ba. :) De ezt csak a nagyon unatkozóknak ajánlom. :)
lehet, hogy kipróbálom:cool: ;)
DerMedve
01-28-2006, 17:36
"Szintlépéskor a képzés alatt lévõ katonák elvesznek, akárcsak az írás alatt lévõ tekercsek, és az építés alatt lévõ épületek (ez utóbbinál a helyük is!). "
Szerintem innen gondolhatta, hogy be kell építeni ugyan én ezt sohasem értelmeztem úgy , de kitudja ki-mire képes! :P
Igen pont így értelmeztem a dolgokat :)
Még eddig így nem léptem,mindig a max. heki alatt léptem... :D
Köszi a segítséget :)
Nagyon megkönnyebbültem.
:o
nincsmit, hisz ezért van ez a fórum!
DerMedve
01-28-2006, 17:56
Jó,hogy van ez a fórum,mert ha ezt az 5-ös csopi fórumán kérdeztem volna,lehet szívtam volna... :)
egyrészt, meg ide sztem cska az jár akit tényleg érdekel, meg segíteni akar talán még tud is! :)
iagazad lehet hogy ide csak az jön aki segíteni akar van olyan ismerősöm(évfolyam társam) aki azért járt a fórumra és azért nézte a diplomáciát hogy infót szerezzen más országokról
Így igaz, vannak ilyenek. Ez is oka volt annak, hogy egy külső fórumot nyitottunk, ahol nem derül ki egyértelműen (hacsak nem akarod), hogy Hódítón belül melyik a Te országod. Bátrabban lehet feltenni olyan kérdéseket, amik a belső fórumon sok "hiénát" vonzana. :)
iagazad lehet hogy ide csak az jön aki segíteni akar van olyan ismerősöm(évfolyam társam) aki azért járt a fórumra és azért nézte a diplomáciát hogy infót szerezzen más országokról
csak nema V-ben volt a drága?... sokszor volt oylan hogy emgömböztek amior bejöttem fórumra.... meg a sok újonc elköszön mikor elmegy aludni :D
csak nema V-ben volt a drága?... sokszor volt oylan hogy emgömböztek amior bejöttem fórumra.... meg a sok újonc elköszön mikor elmegy aludni :D
pl en is :cool:
csak nem V ben jáccol? eddig szinte csak Xeseket találtam fórumon (legalábbis aki megmondta)
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.